lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


MZ: Výberové konanie na šéfa VšZP má byť v stredu Bratislava 26. marca (TASR) - Výberové konanie na šéfa štátnej Všeobecnej zdravotnej poisťovne (VšZP) a ...

authorTASR dateVloženie/úprava Utorok, 26.03.2024 categoryDenné správy

Bratislava 26. marca (TASR) - Výberové konanie na šéfa štátnej Všeobecnej zdravotnej poisťovne (VšZP) a ďalších členov predstavenstva sa má uskutočniť v stredu (27. 3.). Pre TASR to potvrdili z komunikačného oddelenia Ministerstva zdravotníctva (MZ) SR.
"Výsledok výberu a mená členov výberovej komisie zverejní ministerstvo spravidla v lehote do siedmich pracovných dní od výberu zástupcov štátu do štatutárneho orgánu akciovej spoločnosti u tých uchádzačov, ktorí podľa výberovej komisie vyhoveli stanoveným podmienkam a splnili odborné znalosti, schopnosti a predpoklady, na internetovej stránke www.health.gov.sk," priblížili pre TASR.
Záujemcovia sa do výberového konania na predsedu a dvoch členov predstavenstva VšZP mohli prihlásiť do 13. februára. Prihlásili sa doň aj súčasný šéf štátnej poisťovne Michal Ďuriš a bývalá riaditeľka Ľubica Hlinková. Presný počet záujemcov rezort zdravotníctva nespresnil.


akb tur

Štítky :

Radíme: Vysoký krvný tlak sa môže prejavovať bolesťou hlavy či chronickou únavou

Bratislava 24. apríla (TASR) - Vysoký krvný tlak nebolí. Pacient o ňom často nemusí vedieť. ...