lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Maďarsko: Počet nakazených stúpol na 85; údaje o nich sa nezverejňujú Budapešť 20. marca (TASR) - Počet ľudí nakazených novým koronavírusom SARS-CoV-2 v Maďarsku naďalej stúpa. ...

authorTASR dateVloženie/úprava Piatok, 20.03.2020 categoryDenné správy

Budapešť 20. marca (TASR) - Počet ľudí nakazených novým koronavírusom SARS-CoV-2 v Maďarsku naďalej stúpa. V piatok tam registrovali už 85 prípadov nákazy, vyplýva z údajov zverejnených na informačnej stránke vlády koronavirus.gov.hu.Medzi 12 novými prípadmi je aj jeden občan Iránu, zvyšní nakazení sú maďarskými občanmi. Krízový štáb upozornil, že infekcia sa objavila už vo všetkých oblastiach krajiny a nešíri sa už iba zavlečením z cudziny.Maďarské orgány z dôvodu ochrany osobných údajov nezverejňujú informácie o miestach výskytu nákazy, o veku pacientov a ani o tom, či sa infikovaní vrátili zo zahraničia.Z ochorenia COVID-19 sa v Maďarsku zatiaľ vyliečilo sedem pacientov, jeden človek zomrel a 116 ľudí je v karanténe.

Štítky :

Radíme: Vysoký krvný tlak sa môže prejavovať bolesťou hlavy či chronickou únavou

Bratislava 24. apríla (TASR) - Vysoký krvný tlak nebolí. Pacient o ňom často nemusí vedieť. ...