lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Moravský sv. Ján: Repatriačné stredisko v škole v prírode dostalo dezinfekciu Moravský sv. Ján/Smolenice 29. apríla (TASR) – Školu v prírode v Moravskom sv. Jáne v ...

authorTASR dateVloženie/úprava Streda, 29.04.2020 categoryDenné správy

Moravský sv. Ján/Smolenice 29. apríla (TASR) – Školu v prírode v Moravskom sv. Jáne v okrese Senica, ktorá aktuálne slúži ako repatriačné stredisko Trnavského samosprávneho kraja (TTSK), opustilo v stredu 35 z 37 ubytovaných repatriantov. Potvrdili im negatívne testy na ochorenie COVID-19. Informoval o tom predseda TTSK Jozef Viskupič. Zamestnanci sa tak budú môcť venovať dezinfekcii priestorov a príprave ubytovania pre potreby ďalších navrátilcov zo zahraničia.Dezinfekčné prostriedky pre školu v prírode v objeme 300 litrov a hodnote 4000 eur v stredu odovzdal Viskupičovi generálny riaditeľ spoločnosti Chemolak Smolenice Roman Šustek. TTSK má vo svojej správe dve repatriačné centrá, druhé je zriadené v Piešťanoch v priestoroch Hotelovej akadémie Ľudovíta Wintera a v súčasnosti je tam 64 ľudí, ktorí majú povinnosť byť v karanténe.

Štítky :

Radíme: Vysoký krvný tlak sa môže prejavovať bolesťou hlavy či chronickou únavou

Bratislava 24. apríla (TASR) - Vysoký krvný tlak nebolí. Pacient o ňom často nemusí vedieť. ...