lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Na výletnej lodi Grand Princess pri pobreží USA potvrdili 21 prípadov vírusu Los Angeles 7. marca (TASR) - Prítomnosť nového typu koronavírusu sa v piatok potvrdila u ...

authorTASR dateVloženie/úprava Sobota, 07.03.2020 categoryDenné správy

Los Angeles 7. marca (TASR) - Prítomnosť nového typu koronavírusu sa v piatok potvrdila u 21 osôb nachádzajúcich sa na výletnej lodi Grand Princess, ktorá kotví pri brehoch Los Angeles. Informoval o tom americký viceprezident Mike Pence, píše agentúra AFP."Medzi tými, ktorým vyšli testy pozitívne, je 19 členov posádky a dvaja pasažieri," povedal Pence, ktorého americký prezident Donald Trump poveril koordináciou krízových aktivít v krajine v súvislosti so snahou zastaviť šírenie vírusu.Pence doplnil, že loď cez víkend zakotví v prístave nepoužívanom na komerčné účely a všetkých 3533 osôb na palube - pasažierov i členov posádky - podrobia testom.Výletná loď Grand Princess uviazla pri kalifornskom pobreží v stredu, kedy mala zakotviť v Los Angeles. Niekoľkým z predchádzajúcich pasažierov lode sa totiž potvrdila prítomnosť koronavírusu, pričom jeden z nich neskôr na následky ochorenia zomrel.

Štítky :

Lipozomálny vitamín C - Vyšší účinok a nižšie náklady a jednoduché podávanie

Vitamín C spolupracuje pri vyše 300 reakciách v tele. Veľa vedeckých a lekárskych prác potvrdilo početné priaznivé účinky vitamínu C na naše telo – uveďme aspoň niekoľko najdôležitejších: