lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Nitra: Hasiči zriadili v kraji šesť ďalších odberných miest na antigénové testy Nitra 9. novembra (TASR) – V šiestich okresoch Nitrianskeho kraja vznikli nové odberné miesta, v ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 09.11.2020 categoryDenné správy

Nitra 9. novembra (TASR) – V šiestich okresoch Nitrianskeho kraja vznikli nové odberné miesta, v ktorých sa bude možné dobrovoľne otestovať na ochorenie COVID-19. Prevádzkuje ich Hasičský a záchranný zbor (HaZZ). Odberné miesta na antigénové testovanie obyvateľov "zelených okresov" budú prevažne na hasičských staniciach okresných riaditeľstiev HaZZ, odbery budú vykonávať hasičskí záchranári. Podľa hovorcu Ministerstva vnútra SR Petara Lazarova sa testovanie začalo v pondelok od 14.00 h a skončí sa o 20.00 h. Každý ďalší deň budú odberné miesta otvorené od 12.00 do 20.00 h až do odvolania.Nové odberné miesta sú umiestnené v Nitre na Dolnočermánskej ulici, v Šali na Murgašovej, v Zlatých Moravciach na Ulici 1. mája, v Komárne na Družstevnej ulici, v Nových Zámkoch na Komárňanskej a v Leviciach na Požiarnickej ulici.

Štítky :

Dolinková: MZ zatiaľ eviduje 47 úspešných žiadateľov o príspevok na ambulanciu

Bratislava 9. mája (TASR) - O finančný príspevok z plánu obnovy na vznik novej ambulancie ...