lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


OTS: Beh pre výskum rakoviny sa začne v sobotu v Prešove! Bratislava 10. mája (TASR-OTS) - Jeden z najväčších charitatívnych projektov na Slovensku Beh pre život sa ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 30.11.-0001 categoryDenné správy

Bratislava 10. mája (TASR-OTS) - Jeden z najväčších charitatívnych projektov na Slovensku Beh pre život sa začne už o päť dní v Prešove! V sobotu 14. mája 2011 o 15.00 h. budú môcť športovci aj nešportovci z Prešova a okolia urobiť po štvrtý raz niečo dobré pre svoje zdravie a podporiť výskum rakoviny. Všetky peniaze z behu pôjdu na nákup unikátneho prístroja ELISpot, ktorý je dôležitý pre prípravu protinádorových vakcín.Vlani sa behu v Prešove zúčastnilo rekordných 2345 ľudí! Patrónkou Behu v Prešove je tento rok populárna speváčka Katka Knechtová. Bežcom do tempa zaspieva aj populárna prešovská kapela Helenine oči. Štvrtý ročník populárneho charitatívneho Behu pre život bude prebiehať tento rok počas mája a júna v 5 mestách Slovenska - okrem Prešova aj v Bratislave, Nitre, Žiline a v Trenčíne. Celkovo sa do behov doteraz za tri roky zapojilo vyše 15.000 ľudí! Beh organizuje Nadácia Tesco spolu s Nadáciou Výskum rakoviny. Všetky informácie o behoch vrátane trasy a možností prispenia sú na internetovej stránke www.behprezivot.sk alebo na facebookovej stránke Tesco Beh pre život.

Štítky :

Mrazenie vajíčok dáva ženám šancu mať dieťa aj po 40-tke

Posúvanie tehotenstiev do vyššieho veku so sebou prináša riziko pre ženy, ktoré sa rozhodnú pre rodičovstvo v čase, kedy už môže byť neskoro. Práve tomu vieme predísť zmrazením a uskladnením vajíčok v mladšom veku, kedy predpokladáme ich vysokú kvalitu.