lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


OTS: Kaufland pomáha Slovenskému Červenému krížu Bratislava 21. februára (TASR-OTS) - Spoločnosť Kaufland je už niekoľko rokov partnerom Slovenského Červeného kríža ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 30.11.-0001 categoryDenné správy

Bratislava 21. februára (TASR-OTS) - Spoločnosť Kaufland je už niekoľko rokov partnerom Slovenského Červeného kríža a pravidelne podporuje kampane a projekty tejto humanitnej organizácie, či pomáha počas povodní.V uplynulých dňoch odovzdali predstavitelia spoločnosti Kaufland symbolický šek v hodnote 3300 € na nákup stanu, ktorý Slovenskému červenému krížu umožní ľuďom pomáhať na kvalitatívne vyššej úrovni, t. j. uskutočňovať mobilné odbery krvi, prípadne prezentáciu svojej činnosti, či praktické ukážky prvej pomoci. Okrem toho sme začiatkom tohto roka podporili celoslovenskú kampaň s názvom Valentínska kvapka krvi 2013, ktorá je druhou najväčšou kampaňou organizovanou Slovenským Červeným krížom v spolupráci s Národnou transfúznou službou SR a hematologicko-transfúziologickými oddeleniami nemocníc. Jej cieľom je šíriť myšlienku darcovstva krvi, najmä výchovou k darcovstvu krvi.

Štítky :

Mrazenie vajíčok dáva ženám šancu mať dieťa aj po 40-tke

Posúvanie tehotenstiev do vyššieho veku so sebou prináša riziko pre ženy, ktoré sa rozhodnú pre rodičovstvo v čase, kedy už môže byť neskoro. Práve tomu vieme predísť zmrazením a uskladnením vajíčok v mladšom veku, kedy predpokladáme ich vysokú kvalitu.