lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Orbán: Vláda zriadila operatívnu skupinu expertov na ochranu proti koronavírusu Budapešť 31. januára (TASR) - V záujme ochrany pred infekciou novým druhom koronavírusu zriadila maďarská ...

authorTASR dateVloženie/úprava Piatok, 31.01.2020 categoryDenné správy

Budapešť 31. januára (TASR) - V záujme ochrany pred infekciou novým druhom koronavírusu zriadila maďarská vláda operatívnu skupinu expertov, ktorú vedie minister vnútra Sándor Pintér. Oznámil to v piatok predseda vlády Viktor Orbán, ktorý ale zdôraznil, že kabinet nemá informácie o tom, že by sa na území Maďarska nachádzal nejaký nositeľ tohto vírusu.V pravidelnej relácii verejnoprávnej rozhlasovej stanice Kossuth Rádió premiér povedal, že v rámci ochrany pred nákazou treba zosúladiť jednotlivé kroky, týkajúce sa napríklad činnosti cudzineckej polície alebo kontroly štátnych hraníc. V prípade, že by sa vírus objavil, treba ho identifikovať, a potrebné sú tiež ďalšie, administratívne opatrenia.Orbán potvrdil, že sedem z ôsmich občanov Maďarska, ktorí sa nachádzajú v nákazou postihnutej časti Číny, požiadalo o evakuáciu, a že už tento víkend budú môcť byť doma.

Štítky :

Lipozomálny vitamín C - Vyšší účinok a nižšie náklady a jednoduché podávanie

Vitamín C spolupracuje pri vyše 300 reakciách v tele. Veľa vedeckých a lekárskych prác potvrdilo početné priaznivé účinky vitamínu C na naše telo – uveďme aspoň niekoľko najdôležitejších: