lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Paríž: Dočasné terasy kaviarní budú môcť fungovať aj naďalej počas leta Paríž 7. júna (TASR) – Dočasné terasy kaviarní, ktoré boli v Paríži otvorené počas minulého ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 07.06.2021 categoryDenné správy

Paríž 7. júna (TASR) – Dočasné terasy kaviarní, ktoré boli v Paríži otvorené počas minulého roka – keď neboli povolené vnútorné prevádzky – budú môcť počas leta fungovať aj naďalej. Informovala o tom v pondelok agentúra AFP s odvolaním sa na mestské zastupiteľstvo Paríža.Terasy však budú musieť svoje prevádzky zatvoriť o 22.00 h miestneho čas, aby davy ľudí z nich nerušili miestnych obyvateľov.Takisto nebudú môcť byť vybavené strechami, stenami či stanmi a nebude v nich povolené ani umiestňovanie reklám, ohrievačov alebo zariadení na prehrávanie hudby, píše AFP s odvolaním sa na námestníčku starostky Paríža Oliviu Polskú, ktorá má na starosti oblasť obchodu.Paríž minulý rok umožnil využívať miesta pôvodne určené na parkovanie majiteľom reštaurácií a kaviarní, ktorí z dôvodu pandemických opatrení nemohli ponúkať služby v priestoroch svojich prevádzok, píše AFP.Terasy francúzskych reštaurácií a kaviarní boli z dôvodu pandemických opatrení zatvorené od októbra 2020. Od 19. mája v celej krajine mohli opäť otvoriť, ale s obmedzenou kapacitou.Od stredy budú tieto prevádzky môcť zákazníkov obsluhovať aj vo svojich vnútorných priestoroch a nočný zákaz vychádzania bude posunutý na 23.00 h.

Štítky :

Radíme: Vysoký krvný tlak sa môže prejavovať bolesťou hlavy či chronickou únavou

Bratislava 24. apríla (TASR) - Vysoký krvný tlak nebolí. Pacient o ňom často nemusí vedieť. ...