lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Prezidentka Z. Čaputová v pondelok navštívi Univerzitnú nemocnicu v Martine Bratislava 18. októbra (TASR) - Prezidentka Zuzana Čaputová v pondelok 19. októbra navštívi v súvislosti so ...

authorTASR dateVloženie/úprava Nedeľa, 18.10.2020 categoryDenné správy

Bratislava 18. októbra (TASR) - Prezidentka Zuzana Čaputová v pondelok 19. októbra navštívi v súvislosti so zhoršujúcou sa pandemickou situáciou Univerzitnú nemocnicu v Martine. Tá v súčasnosti patrí medzi najvyťaženejšie nemocnice na Slovensku. TASR o tom informoval hovorca prezidentky Martin Strižinec.Hlava štátu sa bude zaujímať najmä o to, ako tamojší lekári a zdravotnícky personál zvládajú nápor nových pacientov nakazených novým koronavírusom, ale aj o to, ako kríza ovplyvnila chod nemocnice. Tiež sa bude chcieť dozvedieť, či sú personálne kapacity nemocnice dostačujúce aj na ďalšie zvládanie krízovej situácie a na prípadné celoplošné testovanie. Prezidentka sa stretne s vedením nemocnice a limitovaným počtom zdravotníkov a jej návšteva sa uskutoční pri striktnom dodržaní všetkých bezpečnostných a hygienických opatrení.

Štítky :

B. Bystrica: Rooseveltova nemocnica otvorila Vakcinačné centrum proti vírusu HPV

Banská Bystrica 11. apríla (TASR) - Rooseveltova nemocnica v Banskej Bystrici otvorila vo štvrtok prvé ...