lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Rusko: Moskovské letisko Šeremetievo uzavrie dva terminály Moskva 20. marca (TASR) - Moskovské medzinárodné letisko Šeremetievo od piatka uzatvára svoje terminály C ...

authorTASR dateVloženie/úprava Piatok, 20.03.2020 categoryDenné správy

Moskva 20. marca (TASR) - Moskovské medzinárodné letisko Šeremetievo od piatka uzatvára svoje terminály C a E určené pre medzinárodné lety po tom, ako uzavretie hraníc a obmedzenia v oblasti dopravy viedli k zrušeniu mnohých liniek. Informoval o tom webový denník The Moscow Times.Terminály E a C budú do 30. apríla uzavreté pre prílety aj odlety, uvádza agentúra Interfax s odvolaním sa na vyhlásenie letiska. Lety budú z týchto terminálov presmerované na terminály D a F.Rusko zatiaľ v súvislosti s koronavírusom potvrdilo 199 prípadov nákazy a jedno úmrtie. Moskva zaviedla aj ďalšie opatrenia a od štvrtka je v režime vysokej pohotovosti už všetkých 85 subjektov Ruskej federácie.Všetky školy a univerzity prešli na diaľkové vzdelávanie. Všetky športové súťaže a verejné podujatia boli zrušené v súlade s dekrétmi podpísanými regionálnymi vládami.

Štítky :

Radíme: Vysoký krvný tlak sa môže prejavovať bolesťou hlavy či chronickou únavou

Bratislava 24. apríla (TASR) - Vysoký krvný tlak nebolí. Pacient o ňom často nemusí vedieť. ...