lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Ružomberok: Nový urológ v ÚVN začne ordinovať v polovici septembra Ružomberok 11. septembra (TASR) – V Ústrednej vojenskej nemocnici (ÚVN) SNP v Ružomberku začne od 15. ...

authorTASR dateVloženie/úprava Streda, 11.09.2019 categoryDenné správy

Ružomberok 11. septembra (TASR) – V Ústrednej vojenskej nemocnici (ÚVN) SNP v Ružomberku začne od 15. septembra ordinovať nový urológ Róbert Dušenka. Pacientom bude k dispozícii každý utorok od 16.00 h do 20.00 h. Dôvodom je vysoká a dlhodobá vyťaženosť súčasnej urologickej ambulancie. TASR o tom v stredu informovala hovorkyňa nemocnice Petra Dišková.„Vedenie nemocnice už dlhší čas malo a má v pláne prijať nového urológa na plný úväzok. Keďže lekárov v danej odbornosti je na Slovensku nedostatok, sme veľmi radi, že aspoň takouto cestou sa nám podarilo vyjsť v ústrety našim pacientom a zlepšiť tak poskytovanie zdravotnej starostlivosti v našej nemocnici,“ uviedla hovorkyňa.

Štítky :

Zľava 10% na vozidlá Škoda pre lekárov a zdravotníckych profesionálov

Práca lekárov, sestier, lekárnikov a ďalších zdravotníckych profesionálov nie je len povolanie, je to poslanie. Spoločnosť IMPA si váži prácu celého zdravotníckeho personálu. Ich oddanosť a neustálu snahu prinášať výnimočnú zdravotnú starostlivosť si ctí, a preto im prináša špeciálnu ponuku.