lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


SLK žiada vládu a LOZ, aby akceptovali posledný návrh na zvýšenie koeficientov Bratislava 24. novembra (TASR) – Slovenská lekárska komora (SLK) žiada vládu SR a Lekárske odborové ...

authorTASR dateVloženie/úprava Štvrtok, 24.11.2022 categoryDenné správy

Bratislava 24. novembra (TASR) – Slovenská lekárska komora (SLK) žiada vládu SR a Lekárske odborové združenie (LOZ), aby akceptovali posledný návrh vlády SR na zvýšenie koeficientov, nie návrh na stabilizačné príspevky, a bola uzavretá dohoda. Uviedol to počas štvrtkovej tlačovej konferencie prezident SLK Pavel Oravec.SLK nebola účastníkom a nie je informovaná o priebehu rokovaní LOZ a vlády SR. "Situácia posledných dní je na hrane, rastie spoločenské napätie, nespokojnosť a tlak na strešnú organizáciu lekárov – SLK zo strany pacientov, ambulantných lekárov, mnohých členov SLK, nemocníc a viacerých samosprávnych krajov," povedal Oravec.Riešením podľa Oravca nemôže byť zvolávanie krízových štábov, núdzový stav a ako výsledok ďalšia polarizácia v spoločnosti a polarizácia medzi lekármi, pracovníkmi v zdravotníctve a pacientmi.Viceprezident SLK Róbert Roland dodal, že sa netreba brániť ani tomu, aby obidve strany urobili štvrť kroku späť a našli východisko.

Štítky :

Zľava 10% na vozidlá Škoda pre lekárov a zdravotníckych profesionálov

Práca lekárov, sestier, lekárnikov a ďalších zdravotníckych profesionálov nie je len povolanie, je to poslanie. Spoločnosť IMPA si váži prácu celého zdravotníckeho personálu. Ich oddanosť a neustálu snahu prinášať výnimočnú zdravotnú starostlivosť si ctí, a preto im prináša špeciálnu ponuku.