lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Singapur zaznamenal najvyšší počet nakazených koronavírusom za jeden deň Singapur 16. apríla (TASR) - Singapur vo štvrtok zaznamenal 728 nových prípadov ochorenia COVID-19, čím ...

authorTASR dateVloženie/úprava Štvrtok, 16.04.2020 categoryDenné správy

Singapur 16. apríla (TASR) - Singapur vo štvrtok zaznamenal 728 nových prípadov ochorenia COVID-19, čím sa celkový počet nakazených v zvýšil na 4427. Ide o najvyšší nárast za jeden deň, pričom v stredu evidovali 447 prípadov. Informovalo o tom vo štvrtok denník South China Morning Post s odvolaním na singapurské ministerstvo zdravotníctva.Úradom v Singapure sa prijatými opatreniami podarilo spomaliť šírenie koronavírusu SARS-CoV-2 a ochorenia COVID-19, ktoré spôsobuje. Vírus sa však rýchlo šíri vo veľkej komunite zahraničných robotníkov, čo predstavuje podľa ministerstva zdravotníctva slabý článok v boji proti novému koronavírus.

Štítky :

Lipozomálny vitamín C - Vyšší účinok a nižšie náklady a jednoduché podávanie

Vitamín C spolupracuje pri vyše 300 reakciách v tele. Veľa vedeckých a lekárskych prác potvrdilo početné priaznivé účinky vitamínu C na naše telo – uveďme aspoň niekoľko najdôležitejších: