lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Španielsko už šiesty deň hlási menej ako 400 obetí nákazy Madrid 29. apríla (TASR) - Španielsko zaznamenalo za uplynulých 24 hodín 325 nových úmrtí na ...

authorTASR dateVloženie/úprava Streda, 29.04.2020 categoryDenné správy

Madrid 29. apríla (TASR) - Španielsko zaznamenalo za uplynulých 24 hodín 325 nových úmrtí na ochorenie COVID-19, ktoré spôsobuje nový koronavírus, čím sa ich celkový počet zvýšil na 24.275. S odvolaním sa na aktualizované údaje španielskeho ministerstva zdravotníctva o tom v stredu informovala agentúra AFP.Denný prírastok je o čosi vyšší ako v utorok, keď pribudlo len 301 nových úmrtí. Napriek tomu je ale streda v poradí už šiestym dňom, v ktorom zo Španielska hlásili menej ako 400 obetí ochorenia COVID-19, všíma si AFP.Španielsko je v počte obetí treťou najzasiahnutejšou krajinou na svete, horšie sú na tom už len USA a Taliansko. Agentúra Reuters upozornila, že celkový počet hlásených úmrtí je oproti utorku vyšší až o 453, čo však podľa rezortu zdravotníctva zapríčinilo dodatočné zarátanie niektorých úmrtí z predchádzajúcich dní. Za ostatných 24 hodín tiež pribudlo 2144 nových prípadov infekcie, ktorých tak v krajine celkovo evidujú 212.917. V Španielsku platia obmedzenia voľného pohybu už od 14. marca. Od nedele ale môžu deti mladšie ako 14 rokov stráviť denne hodinu vonku - pod dozorom rodiča. Od 2. mája budú môcť chodiť na prechádzky a športovať vo vonkajších priestoroch všetky skupiny obyvateľstva.

Štítky :

Lipozomálny vitamín C - Vyšší účinok a nižšie náklady a jednoduché podávanie

Vitamín C spolupracuje pri vyše 300 reakciách v tele. Veľa vedeckých a lekárskych prác potvrdilo početné priaznivé účinky vitamínu C na naše telo – uveďme aspoň niekoľko najdôležitejších: