lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Starosta Sobianin: V Moskve sa na koronavírus robí denne 66.000 testov Moskva 19. septembra (TASR) - Približne 66.000 ľudí je v ruskom hlavnom meste Moskva denne ...

authorTASR dateVloženie/úprava Sobota, 19.09.2020 categoryDenné správy

Moskva 19. septembra (TASR) - Približne 66.000 ľudí je v ruskom hlavnom meste Moskva denne testovaných na nový koronavírus, povedal ruskej televíznej stanici Rossija-1 moskovský starosta Sergej Sobianin. Napísala o tom v sobotu agentúra TASS."Predovšetkým treba poznamenať, že (nárast prípadov tejto infekcie) je spojený so zvýšeným počtom vykonaných testov. Každý deň sa týchto testov robí už 66.000, čo je obrovské množstvo. To znamená, že každé dva týždne testujeme okolo jedného milióna ľudí," konštatoval Sobianin.Podľa starostu ruskej metropoly zostáva podiel pozitívnych testov približne rovnaký, ako bol pred dvoma až tromi týždňami."Počet (registrovaných prípadov) rastie, pretože rastie aj súhrnný počet testov ako takých," priblížil Sobianin.Zástupkyňa moskovského starostu Anastasija Rakovová v sobotu podľa TASS-u spresnila, že z koronavírusovej infekcie sa v hlavnom ruskom meste uzdravilo už dovedna 236.055 pacientov.

Štítky :

Lipozomálny vitamín C - Vyšší účinok a nižšie náklady a jednoduché podávanie

Vitamín C spolupracuje pri vyše 300 reakciách v tele. Veľa vedeckých a lekárskych prác potvrdilo početné priaznivé účinky vitamínu C na naše telo – uveďme aspoň niekoľko najdôležitejších: