lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


TRNAVA: Bývalý riaditeľ FN G. Pavelek odmieta akékoľvek podozrenia z machinácií Trnava 14. novembra (TASR) – Za pokračujúcu kampaň voči bývalému vedeniu Fakultnej nemocnice (FN) v ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 30.11.-0001 categoryDenné správy

Trnava 14. novembra (TASR) – Za pokračujúcu kampaň voči bývalému vedeniu Fakultnej nemocnice (FN) v Trnave i svojej osobe považuje predchádzajúci riaditeľ Gabriel Pavelek dnešné medializované oznámenie o podaní trestného oznámenia na neznámeho páchateľa, ktoré podal súčasný riaditeľ FN Martin Tabaček. Týka podozrenia z machinácie pri verejnom obstarávaní pri rekonštrukčných prácach na oftalmológii a ORL oddelení v trnavskej nemocnici."Z textu informácie, napriek podaniu na neznámeho páchateľa však vyplýva, že hlavné podozrenie smeruje na moju osobu. Prehlasujem, že neviem nič o údajnej manipulácii verejného obstarávania pri rekonštrukcii oddelení," uviedol Pavelek vo svojej reakcii, ktorú poskytol TASR. Rozhodnutie o presťahovaní oddelení do Pavilónu chirurgických disciplín (PChD) bolo podľa jeho vyjadrenia vynútené zmluvným vzťahom so Všeobecnou zdravotnou poisťovňou, ktorá zazmluvnila iba malý počet lôžok a prevádzka v doterajších priestoroch by bola nerentabilná. Okrem toho, umiestnenie týchto oddelení v PChD vychádza z operačného charakteru týchto oddelení a zabezpečuje lepší komfort pre pacienta. Ďalším dôvodom plánovaného sťahovania bol havarijný stav budov, v ktorých sa tieto oddelenia doteraz nachádzali."Druhá časť obvinenia smeruje k tomu, že som mal so spolupráce s firmou Commercial Representation Agency (CRA), spol. s. r. o., osobný materiálny prospech. Tento fakt považujem za útok na svoju osobu, je absolútne nepravdivý. Vzhľadom k tomu po konzultácii so svojím právnym zástupcom zvážim ďalšie kroky," dodal vo vyhlásení Pavelek.

Štítky :

Lipozomálny vitamín C - Vyšší účinok a nižšie náklady a jednoduché podávanie

Vitamín C spolupracuje pri vyše 300 reakciách v tele. Veľa vedeckých a lekárskych prác potvrdilo početné priaznivé účinky vitamínu C na naše telo – uveďme aspoň niekoľko najdôležitejších: