lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


TRNAVA: Pre chrípku v kraji zatvorili 27 základných a 5 stredných škôl Trnava 8. februára (TASR) - V tomto kalendárnom týždni bolo na území Trnavského kraja pre ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 30.11.-0001 categoryDenné správy

Trnava 8. februára (TASR) - V tomto kalendárnom týždni bolo na území Trnavského kraja pre chrípku zatvorených 27 materských (MŠ), 27 základných (ZŠ) a 5 stredných (SŠ) škôl. Spolu na akútne respiračné ochorenia ochorelo 14.012 ľudí, z toho na chrípku 3233 pacientov. Podľa Dagmar Kollárovej z Regionálneho úradu verejného zdravotníctva (RÚVZ) v Trnave v prípade chrípky zaznamenali 9,6-percentný nárast prípadov. Najvyššia chorobnosť je stále v okrese Senica, najčastejšie sú choré deti vo vekovej kategórii 6 až 14 rokov. V dôsledku vysokého počtu chorých podľa Kollárovej uzatvorili v okrese Galanta 7 MŠ, 13 ZŠ a 2 SŠ, v okrese Trnava 6 MŠ, 5 ZŠ a 3 SŠ, v okrese Skalica 3 MŠ a 4 ZŠ, v okrese Dunajská Streda 3 MŠ a 2 ZŠ, v okrese Piešťany 3 MŠ a 1 ZŠ, v okrese Hlohovec 3 MŠ a 1 ZŠ a v okrese Senica 2 MŠ a 1 ZŠ.

Štítky :

Dolinková: MZ zatiaľ eviduje 47 úspešných žiadateľov o príspevok na ambulanciu

Bratislava 9. mája (TASR) - O finančný príspevok z plánu obnovy na vznik novej ambulancie ...