lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Testovanie: V Trenčíne bolo 202 pozitívnych testov, bezdomovci boli negatívni Trenčín 9. novembra (TASR) – Na 50 odberných miestach v Trenčíne otestovali antigénovými testami v druhom ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 09.11.2020 categoryDenné správy

Trenčín 9. novembra (TASR) – Na 50 odberných miestach v Trenčíne otestovali antigénovými testami v druhom kole plošného testovania 32.990 ľudí, pozitívnych bolo 202 testov, čo predstavuje 0,61 percenta. Ako informovala hovorkyňa Trenčína Erika Ságová, v meste testovali aj klientov a zamestnancov oboch pobytových zariadení sociálnych služieb – Zariadenia pre seniorov na Lavičkovej ulici a Domu opatrovateľských služieb na Piaristickej ulici. Všetkých 358 testov bolo negatívnych.„Testy absolvovalo aj 84 ľudí bez domova. Stery im robili zdravotné sestry Sociálnych služieb mesta Trenčín. Rovnako ako pred týždňom ani teraz nemal nikto z nich pozitívny výsledok,“ doplnila hovorkyňa.

Štítky :

Radíme: Vysoký krvný tlak sa môže prejavovať bolesťou hlavy či chronickou únavou

Bratislava 24. apríla (TASR) - Vysoký krvný tlak nebolí. Pacient o ňom často nemusí vedieť. ...