lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


UNB: Minister Richter začína rehabilitovať Bratislava 13. júna (TASR) - Minister práce Ján Richter (Smer-SD) začína dnes v ružinovskej nemocnici ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 30.11.-0001 categoryDenné správy

Bratislava 13. júna (TASR) - Minister práce Ján Richter (Smer-SD) začína dnes v ružinovskej nemocnici s rehabilitáciou. "Zotavuje sa zo zranení a operácie chrbtice, jeho stav sa pomaly zlepšuje," informovala Petra Stano Maťašovská, hovorkyňa Univerzitnej nemocnice Bratislava, pod ktorú spadá aj Nemocnica Ružinov. Dodáva, že šéf rezortu práce sa po utorkovej (11. 6.) nehode subjektívne cíti dobre. Koľko bude ešte v nemocnici, je podľa nej zatiaľ predčasné odhadnúť.V ružinovskej nemocnici naďalej zostáva aj vodič ministrovho auta, člen Úradu na ochranu ústavných činiteľov. "Jeho zdravotný stav je tiež uspokojivý," povedala hovorkyňa.Minister Richter v utorok (11. 6.) havaroval na rýchlostnej ceste R1 neďaleko obce Pata v Galantskom okrese. Pre zranenie chrbtice ho v utorok vo večerných hodinách operovali v ružinovskej nemocnici.

Štítky :

Radíme: Neliečená strata sluchu u seniorov zvyšuje riziko demencie či depresie

Bánovce nad Bebravou 11. marca (TASR) - Neliečená strata sluchu u seniorov zvyšuje riziko rozvoja ...