lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


USA zaznamenali ďalších 2494 úmrtí na nový koronavírus Washington 26. apríla (TASR) - Spojené štáty zaznamenali v sobotu ďalších 2494 úmrtí v dôsledku ...

authorTASR dateVloženie/úprava Nedeľa, 26.04.2020 categoryDenné správy

Washington 26. apríla (TASR) - Spojené štáty zaznamenali v sobotu ďalších 2494 úmrtí v dôsledku nákazy novým koronavírusom. Vyplýva to z údajov, ktoré večer miestneho času (nedeľa SELČ) poskytla Univerzita Johnsa Hopkinsa (JHU). Informovala o tom agentúra AFP.Takýto nárast je výrazným zvýšením oproti 1258 úmrtiam hláseným za piatok, ktoré boli najnižšou dennou bilanciou obetí v USA za takmer tri týždne.Spojené štáty sú celosvetovo krajinou najviac zasiahnutou pandémiou koronavírusu SARS-CoV-2, pokiaľ ide o počty obetí i infikovaných.Celkový počet úmrtí v USA od začiatku pandémie sa podľa priebežnej bilancie JHU aktualizovanej o 6.30 h SELČ zvýšil na 53.789. V krajine medzičasom potvrdili 939.053 prípadov nákazy, pričom 100.721 ľudí sa uzdravilo.

Štítky :

Radíme: Vysoký krvný tlak sa môže prejavovať bolesťou hlavy či chronickou únavou

Bratislava 24. apríla (TASR) - Vysoký krvný tlak nebolí. Pacient o ňom často nemusí vedieť. ...