lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


USA zaznamenali za posledných 24 hodín 919 úmrtí na koronavírus Washington 4. júna (TASR) - Spojené štáty zaznamenali za posledných 24 hodín 919 úmrtí na ...

authorTASR dateVloženie/úprava Štvrtok, 04.06.2020 categoryDenné správy

Washington 4. júna (TASR) - Spojené štáty zaznamenali za posledných 24 hodín 919 úmrtí na nový koronavírus a celkový počet mŕtvych tak stúpol na 107.099. V stredu večer miestneho času to oznámila popredná americká Univerzita Johnsa Hopkinsa, ktorú vo štvrtok nadránom citovala tlačová agentúra AFP.Spojené štáty - pandémiou najhoršie zasiahnutá krajina vzhľadom na počet úmrtí - majú teraz potvrdených takmer 1,85 milióna prípadov nákazy. Univerzita so sídlom v meste Baltimore hlásila tieto údaje v stredu o 20.30 h tamojšieho času (02.30 h SELČ).Hoci pandémia zrejme do určitej miery v USA ustupuje, odborníci na zdravotníctvo majú stále obavy a tvrdia, že rozsiahle protirasistické protesty v poslednom týždni môžu viesť k novej vlne nákazy.

Štítky :

Radíme: Neliečená strata sluchu u seniorov zvyšuje riziko demencie či depresie

Bánovce nad Bebravou 11. marca (TASR) - Neliečená strata sluchu u seniorov zvyšuje riziko rozvoja ...