lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


V.Karas: ÚVZ nereagoval na ponuku SAK pomôcť s tvorbou legislatívnych dokumentov Bratislava 27. januára (TASR) – Úrad verejného zdravotníctva (ÚVZ) SR nereagoval na ponuku Slovenskej advokátskej ...

authorTASR dateVloženie/úprava Streda, 27.01.2021 categoryDenné správy

Bratislava 27. januára (TASR) – Úrad verejného zdravotníctva (ÚVZ) SR nereagoval na ponuku Slovenskej advokátskej komory (SAK) pomôcť s tvorbou legislatívnych dokumentov v súvislosti s pandémiou nového koronavírusu. V rozhovore pre TASR to uviedol predseda SAK Viliam Karas.„Mrzí nás to, lebo je tu veľa nedorozumení a ťažko sa mnohé opatrenia čítajú. Ako advokáti máme veľký problém vysvetliť klientom čo môžu a nemôžu,“ poznamenal s tým, že zorientovať sa vo vyhláškach ÚVZ je veľmi náročné nielen pre laickú verejnosť, ale aj pre odborníkov.Karas si nevie vysvetliť, prečo ÚVZ SR nereflektoval na ponuku komory advokátov. „Predpokladám, že považujú svoje personálne zdroje za dostatočné na vypracovávanie týchto návrhov,“ dodal.Ponuku na spoluprácu predložili advokáti ÚVZ SR bez nároku na honorovanie.

Štítky :

B. Bystrica: Rooseveltova nemocnica otvorila Vakcinačné centrum proti vírusu HPV

Banská Bystrica 11. apríla (TASR) - Rooseveltova nemocnica v Banskej Bystrici otvorila vo štvrtok prvé ...