lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


V šačianskej nemocnici hospitalizovali muža, jeho vnuk má cestovateľskú anamnézu Košice 9. marca (TASR) – S vážnymi dýchacími ťažkosťami prijali do Nemocnice Košice-Šaca 86-ročného pacienta, ktorého ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 09.03.2020 categoryDenné správy

Košice 9. marca (TASR) – S vážnymi dýchacími ťažkosťami prijali do Nemocnice Košice-Šaca 86-ročného pacienta, ktorého vnuk má pozitívnu cestovateľskú anamnézu. Nemocnica preto v nedeľu (8. 3.) dočasne fungovala v obmedzenom režime. Pre TASR to uviedla Martina Pavliková, hovorkyňa spoločnosti Agel, ktorá nemocnicu spravuje.O prípade informovala TV Joj, podľa ktorej rodina pacienta zamlčala, že v rodine je cestovateľská anamnéza a pacient by mohol byť nakazený novým koronavírusom.„Nemocnica Košice-Šaca v nedeľu popoludní z preventívnych dôvodov fungovala na nevyhnutne krátky čas v obmedzenom režime, aby mohli byť realizované všetky opatrenia v zmysle nariadenia Ministerstva zdravotníctva SR a regionálneho úradu verejného zdravotníctva. V tejto chvíli Nemocnica Košice-Šaca pracuje v štandardnom režime,“ uviedla Pavliková.Zároveň pripomenula, že naďalej platí zákaz návštev, ktorý bol vyhlásený v piatok (6. 3.) v súvislosti s nárastom chrípky.

Štítky :

Radíme: Vysoký krvný tlak sa môže prejavovať bolesťou hlavy či chronickou únavou

Bratislava 24. apríla (TASR) - Vysoký krvný tlak nebolí. Pacient o ňom často nemusí vedieť. ...