lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Vatikán eviduje osem nakazených, pozitívne testovaný kardinál sa zotavuje Vatikán 9. apríla (TASR) - Vatikán eviduje už osem ľudí, ktorí mali pozitívny test na ...

authorTASR dateVloženie/úprava Štvrtok, 09.04.2020 categoryDenné správy

Vatikán 9. apríla (TASR) - Vatikán eviduje už osem ľudí, ktorí mali pozitívny test na nový koronavírus. Informoval o tom vatikánsky hovorca Matteo Bruni.Podľa štvrtkovej správy portálu Vatican News dvaja z ôsmich nakazených sa už uzdravili, ďalšia osoba bola prepustená z nemocnice a pokračuje v domácej liečbe a dvaja ľudia sú ešte stále hospitalizovaní. Tri osoby, ktoré boli bez vonkajších symptómov, sú v samoizolácii.Od 30. marca je s diagnózou COVID-19 hospitalizovaný aj pápežov vikár pre mesto Rím, kardinál Angelo De Donatis. Z rímskej kliniky Gemelli, kde je hospitalizovaný, tento 66-ročný kardinál v stredu 8. apríla odkázal, že sa uzdravuje a že už by mal byť prepustený.De Donatis je prvým kardinálom, ktorý sa nakazil infekčným respiračným ochorením COVID-19 spôsobovaným koronavírusom SARS-CoV-2.

Štítky :

B. Bystrica: Rooseveltova nemocnica otvorila Vakcinačné centrum proti vírusu HPV

Banská Bystrica 11. apríla (TASR) - Rooseveltova nemocnica v Banskej Bystrici otvorila vo štvrtok prvé ...