lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


ZDRAVIE: Detské kardiocentrum má nové prístroje, na ďalšie zbiera peniaze Bratislava 13. marca (TASR) - S problémom nedostatočného materiálno-technického vybavenia bojujú viaceré slovenské nemocnice vrátane ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 30.11.-0001 categoryDenné správy

Bratislava 13. marca (TASR) - S problémom nedostatočného materiálno-technického vybavenia bojujú viaceré slovenské nemocnice vrátane Detského kardiocentra (DKC) v Bratislave. V starostlivosti o detských pacientov majú preto lekárom pomôcť nové špeciálne novorodenecké polohovateľné lôžko a prístroj na zlepšenie pľúcnych funkcií novorodencov a malých detí, ktoré kardiocentrum dostalo do daru od spoločnosti S&T Slovakia.Detskému kardiocentru, v ktorom sa starajú o malých ťažko chorých pacientov, môžu pomôcť prostredníctvom sms správy aj ostatní záujemcovia. Ako priblížila správkyňa Nadácie DKC Mária Kadlečíková, zaslaním sms na číslo 872 možno kardiocentru prispieť jedným eurom na nákup ďalšieho technického vybavenia.

Štítky :

B. Bystrica: Rooseveltova nemocnica otvorila Vakcinačné centrum proti vírusu HPV

Banská Bystrica 11. apríla (TASR) - Rooseveltova nemocnica v Banskej Bystrici otvorila vo štvrtok prvé ...