lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


ZDRAVIE: Generálnym riaditeľom ZP Dôvera je oddnes M. Kultan Bratislava 1. júna (TASR) - V zdravotnej poisťovni Dôvera dochádza k zmene na poste generálneho ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 30.11.-0001 categoryDenné správy

Bratislava 1. júna (TASR) - V zdravotnej poisťovni Dôvera dochádza k zmene na poste generálneho riaditeľa po dohode s akcionármi poisťovne. Od dnešného dňa tak na túto pozíciu nastupuje Martin Kultan, ktorý doteraz viedol Úsek nákupu zdravotnej starostlivosti. TASR o tom informovala PR špecialistka poisťovne Dôvera Monika Šimunová."Doterajší generálny riaditeľ Martin Šimun sa vracia k svojej advokátskej práci a v blízkej budúcnosti začne pracovať na zdravotníckych projektoch Penty," priblížila Šimunová. V topmanažmente Dôvery pôsobil sedem rokov, z toho 4,5 roka ako generálny riaditeľ.Nový generálny riaditeľ rozhodne po dohode s akcionármi o prípadných ďalších zmenách v predstavenstve a manažmente poisťovne.

Štítky :

Dolinková: MZ zatiaľ eviduje 47 úspešných žiadateľov o príspevok na ambulanciu

Bratislava 9. mája (TASR) - O finančný príspevok z plánu obnovy na vznik novej ambulancie ...