lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


ZDRAVIE: Najvyššiu chorobnosť na čierny kašeľ má Bratislava IV Bratislava 17. februára (TASR) - Šesť okresov Bratislavského kraja hlásilo v minulom týždni ochorenia na ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 30.11.-0001 categoryDenné správy

Bratislava 17. februára (TASR) - Šesť okresov Bratislavského kraja hlásilo v minulom týždni ochorenia na čierny kašeľ. Najvyššia chorobnosť je v okrese Bratislava IV (8,24/100.000 obyvateľov).V 7. kalendárnom týždni bola zistená celokrajská chorobnosť na akútne respiračné ochorenia 1907,2 ochorení na 100.000 osôb v starostlivosti hlásiacich lekárov. Chorobnosť na chrípku a chrípke podobné ochorenia bola 203,1/100.000 osôb. Výskyt akútnych respiračných ochorení (ARO) a chrípky bol sporadický. Komplikácie boli hlásené v 2,5 percentách prípadov z celkového počtu ochorení.V Bratislavskom kraji hlásilo chrípku a ARO 60 percent pediatrov a 47 percent lekárov pre dospelých.TASR dnes informoval regionálny hygienik Otakar Fitz.

Štítky :

B. Bystrica: Rooseveltova nemocnica otvorila Vakcinačné centrum proti vírusu HPV

Banská Bystrica 11. apríla (TASR) - Rooseveltova nemocnica v Banskej Bystrici otvorila vo štvrtok prvé ...