lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


ZDRAVIE: Prievidzu čaká benefičný futbalový Zápas pre život Prievidza 24. augusta (TASR) - Benefičný Zápas pre život medzi futbalovými mužstvami Nadácie Výskum rakoviny ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 30.11.-0001 categoryDenné správy

Prievidza 24. augusta (TASR) - Benefičný Zápas pre život medzi futbalovými mužstvami Nadácie Výskum rakoviny (NVR) a MUFUZA sa odohrá v sobotu (25.8.) na prievidzskom futbalovom štadióne. "Podstatou zápasu je verejná zbierka pre NVR na zakúpenie unikátneho diagnostického prístroja IncuCyte v cene 85.000 eur," informoval hovorca mesta Michal Ďureje. Slávnostný výkop budú mať primátorka mesta Katarína Macháčková a prezidentka nadácie Margita Klobušická. Hrať sa bude podľa pravidiel FIFA 2 x 45 minút s počtom 11 + 11 hráčov, pričom na dodržiavanie pravidiel bude s píšťalkou prihliadať legendárny rozhodca Vojtech Christov.Striedať sa bude podľa kondičných a zdravotných dispozícií hráčov, v podstate hocijako. Hrať budú "pre život" a nie "o život". Na akcii budú prítomné také osobnosti ako Dušan Tittel, Ladislav Petráš, Vladimír Labant a ďalší. Zápas sa začne v sobotu o 17.00 h na Futbalovom štadióne v Prievidzi. Avšak už od 15.00 h bude na štadióne bohatý kultúrny, športový a zábavný program vhodný pre rodiny s deťmi. V programe vystúpia účinkujúci z Prievidze, a to ženský fitnesklub, budú ukážky práce hasičov a psovodov miestnej polície, pre deti organizátori pripravili nafukovací hrad, trampolínu či maľovanie na tvár.

Štítky :

Dolinková: MZ zatiaľ eviduje 47 úspešných žiadateľov o príspevok na ambulanciu

Bratislava 9. mája (TASR) - O finančný príspevok z plánu obnovy na vznik novej ambulancie ...