lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


ZDRAVIE: V areáli Nemocnice Krompachy sa začali rekonštrukčné práce Krompachy 23. októbra (TASR) - V areáli Nemocnice Krompachy sa začali v utorok 22. októbra ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 30.11.-0001 categoryDenné správy

Krompachy 23. októbra (TASR) - V areáli Nemocnice Krompachy sa začali v utorok 22. októbra rekonštrukčné práce. Modernizáciou prejde nemocničný pavilón F, v ktorom sídli oddelenie klinickej biochémie a administratíva, ako aj zadný vchod budovy interného oddelenia."Vstup do budovy, kde sa nachádza oddelenie klinickej biochémie a administratívy, bol už vo veľmi zlom technickom stave a preto sme začali s rekonštrukciou fasády," informoval konateľ nemocnice Miroslav Kraus.Ako ďalej uviedol, stavební robotníci neskôr vymenia na budove interného oddelenia staré drevené dvere za nové plastové, opravia poškodené omietky a obnovia izoláciu múrov. Zmodernizované priestory budú zároveň disponovať novým osvetlením.Renovácia približne 70-ročných objektov nemocnice, ktorá poskytuje zdravotnú starostlivosť pre spádovú oblasť s 50.000 obyvateľmi, potrvá do konca októbra.

Štítky :

Lipozomálny vitamín C - Vyšší účinok a nižšie náklady a jednoduché podávanie

Vitamín C spolupracuje pri vyše 300 reakciách v tele. Veľa vedeckých a lekárskych prác potvrdilo početné priaznivé účinky vitamínu C na naše telo – uveďme aspoň niekoľko najdôležitejších: