lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


ZDRAVIE: V bratislavskej detskej nemocnici je vo výpovedi stále 90 lekárov Bratislava 30. novembra (TASR) - V bratislavskej detskej fakultnej nemocnici s poliklinikou (DFNsP) evidujú stále ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 30.11.-0001 categoryDenné správy

Bratislava 30. novembra (TASR) - V bratislavskej detskej fakultnej nemocnici s poliklinikou (DFNsP) evidujú stále 90 z 274 lekárov. "Riaditeľ nemocnice uložil pracovnú povinnosť na zabezpečenie výkonu zdravotnej starostlivosti všetkým lekárom po dobu trvania núdzového stavu," uviedla pre TASR hovorkyňa zariadenia Dana Kamenická.Počas dnešného dňa sa podľa jej slov vykonávajú akútne operačné výkony, ostatná zdravotná starostlivosť má byť poskytovaná v štandardnom režime. "Vo štvrtok (1.12.) napriek vyhlásenému núdzovému stavu a uloženiu pracovnej povinnosti na výkon zdravotnej starostlivosti všetkým lekárom, pravdepodobne budeme vykonávať len akútne operačné výkony, nakoľko nevieme vylúčiť problémy na Klinike detskej chirurgie," avizovala.Ostatná zdravotná starostlivosť má byť poskytovaná v štandardnom režime. Poukázala na to, že najzložitejšia situácia je na Klinike detskej chirurgie, kde dnes do zamestnania nenastúpili 15 lekári z dôvodu pracovnej neschopnosti alebo ošetrovania člena rodiny.

Štítky :

B. Bystrica: Rooseveltova nemocnica otvorila Vakcinačné centrum proti vírusu HPV

Banská Bystrica 11. apríla (TASR) - Rooseveltova nemocnica v Banskej Bystrici otvorila vo štvrtok prvé ...