lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


ZDRAVIE: Vláda ČR bude mimoriadne rokovať o vyslaní lekárov na Slovensko Bratislava/Praha 1. decembra (TASR) - Česká vláda sa v piatok 2. decembra mimoriadne zíde, aby ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 30.11.-0001 categoryDenné správy

Bratislava/Praha 1. decembra (TASR) - Česká vláda sa v piatok 2. decembra mimoriadne zíde, aby rokovala o prípadnom vyslaní vojenských lekárov na Slovensko. Dnes formu pomoci prediskutujú ministri zdravotníctva a obrany Leoš Heger a Alexandr Vondra. Informoval o tom spravodajský server novinky.cz.Šéf slovenského rezortu zdravotníctva Ivan Uhliarik pre stav núdze požiadal rezortných kolegov v okolitých krajinách o pomoc, pokiaľ lekári v slovenských nemocniciach nestiahnu hromadné výpovede.Český minister Heger oslovil fakultné nemocnice, ktoré však nemajú voľných lekárov. Pomôcť by podľa neho mohli armádni doktori.

Štítky :

Lipozomálny vitamín C - Vyšší účinok a nižšie náklady a jednoduché podávanie

Vitamín C spolupracuje pri vyše 300 reakciách v tele. Veľa vedeckých a lekárskych prác potvrdilo početné priaznivé účinky vitamínu C na naše telo – uveďme aspoň niekoľko najdôležitejších: