lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Záujemcovia o odmeny v boji s pandémiou majú posledné dni na odovzdanie žiadostí Bratislava 25. mája (TASR) - Záujemcovia o odmeny, teda poskytovatelia zdravotnej starostlivosti, ktorých pracovníci bojovali ...

authorTASR dateVloženie/úprava Utorok, 25.05.2021 categoryDenné správy

Bratislava 25. mája (TASR) - Záujemcovia o odmeny, teda poskytovatelia zdravotnej starostlivosti, ktorých pracovníci bojovali v prvej línii s pandémiou nového koronavírusu, majú posledné dni na odovzdanie svojich žiadostí o tento príspevok. Urobiť tak môžu do 31. mája. Slovenská lekárska komora (SLK) v tejto súvislosti na svojom webe informovala, že na zúčtovanie takýchto odmien stačí vyplniť elektronický formulár. Potvrdiť to podľa komory malo po spoločnom rokovaní ešte minulý týždeň Ministerstvo zdravotníctva (MZ) SR. "Na splnenie povinnosti zúčtovania odmien je postačujúce, ale zároveň aj nevyhnutné, vyplniť elektronický formulár Národného centra zdravotníckych informácií (NCZI), a ten elektricky odoslať," uviedla SLK. Poskytovatelia, ktorí elektronický formulár NCZI nevyplnia a elektronicky neodošlú, môžu byť podľa SLK predmetom ďalšieho konania zo strany MZ SR.

Štítky :

Zľava 10% na vozidlá Škoda pre lekárov a zdravotníckych profesionálov

Práca lekárov, sestier, lekárnikov a ďalších zdravotníckych profesionálov nie je len povolanie, je to poslanie. Spoločnosť IMPA si váži prácu celého zdravotníckeho personálu. Ich oddanosť a neustálu snahu prinášať výnimočnú zdravotnú starostlivosť si ctí, a preto im prináša špeciálnu ponuku.