lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Zdravie: Podozrenie na koronavírus sa u muža v nitrianskej nemocnici nepotvrdilo Nitra 14. februára (TASR) – U muža, ktorého priviezli na infekčnú kliniku nitrianskej fakultnej nemocnice, ...

authorTASR dateVloženie/úprava Piatok, 14.02.2020 categoryDenné správy

Nitra 14. februára (TASR) – U muža, ktorého priviezli na infekčnú kliniku nitrianskej fakultnej nemocnice, sa podozrenie na koronavírus nepotvrdilo. „Výsledky vyšetrení sú negatívne,“ uviedla pre TASR hovorkyňa nemocnice Tatiana Timková.Muž bol do nitrianskej nemocnice prijatý vo štvrtok (13. 2.). Ide o slovenského občana, ktorý sa vrátil po trojtýždňovom pobyte v Thajsku a pociťoval príznaky respiračnej infekcie.Pacient bol v stabilizovanom stave okamžite izolovaný v karanténe, kde sa mu venoval vyčlenený personál. „O piatej hodine ráno bola jeho vzorka odoslaná na úrad verejného zdravotníctva do Bratislavy. Vyšetrenie nepotvrdilo podozrenie na koronavírus,“ pripomenula Timková.

Štítky :

Radíme: Neliečená strata sluchu u seniorov zvyšuje riziko demencie či depresie

Bánovce nad Bebravou 11. marca (TASR) - Neliečená strata sluchu u seniorov zvyšuje riziko rozvoja ...