lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Žiar n. Hronom: V nemocnici je 25 ľudí s COVID-19, zvýšili kapacitu oddelenia Žiar nad Hronom 28. decembra (TASR) – V nemocnici v Žiari nad Hronom nepostačovala kapacita ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 28.12.2020 categoryDenné správy

Žiar nad Hronom 28. decembra (TASR) – V nemocnici v Žiari nad Hronom nepostačovala kapacita oddelenia vyčleneného pre pacientov s ochorením COVID-19, počet lôžok preto zvýšili z 18 na 30. TASR o tom informovala komunikačná špecialistka siete nemocníc Svet zdravia Jana Fedáková.„Aktuálne je na 'COVID lôžkach' hospitalizovaných 25 pacientov, pričom traja z nich potrebujú podporu umelej pľúcnej ventilácie,“ uviedla Fedáková. V domácej karanténe je v súvislosti s novým koronavírusom 11 zamestnancov nemocnice.Fedáková tiež potvrdila, že nemocnica v Žiari nad Hronom nebude v prvej vlne distribučných centier vakcíny. Prvé očkovacie látky na ochorenie COVID-19 dorazili na Slovensko v sobotu (26. 12.), s vakcináciou začali ako prvé nemocnice v Nitre, Bratislave, Banskej Bystrici a v Košiciach.

Štítky :

Lipozomálny vitamín C - Vyšší účinok a nižšie náklady a jednoduché podávanie

Vitamín C spolupracuje pri vyše 300 reakciách v tele. Veľa vedeckých a lekárskych prác potvrdilo početné priaznivé účinky vitamínu C na naše telo – uveďme aspoň niekoľko najdôležitejších: