lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Žiar nad Hronom: Nemocnica zrekonštruovala oddelenie anestéziológie Žiar nad Hronom 16. októbra (TASR) - Nemocnica Svet zdravia Žiar nad Hronom zrekonštruovala oddelenie ...

authorTASR dateVloženie/úprava Streda, 16.10.2019 categoryDenné správy

Žiar nad Hronom 16. októbra (TASR) - Nemocnica Svet zdravia Žiar nad Hronom zrekonštruovala oddelenie anestéziológie a intenzívnej medicíny (OAIM). Náklady na rekonštrukciu sa dostali na 148.000 eur. TASR o tom informovala Jana Fedáková zo siete nemocníc Svet zdravia a polikliník ProCare."Súčasťou rekonštrukcie bola komplexná výmena elektroinštalácie oddelenia a rozvodov medicinálnych plynov, ktoré prispievajú k poskytovaniu bezpečnej zdravotnej starostlivosti pre pacienta. Nielen pacientom, ale i personálu oddelenia môžeme v súčasnosti ponúknuť pekné a prívetivejšie priestory," uviedol riaditeľ nemocnice Ivan Mokrý.Rekonštrukcia priestorov sa uskutočnila počas leta a trvala vyše dvoch mesiacov. Okrem elektroinštalácie a rozvodov medicinálnych plynov sa vymenila i kabeláž medzi rozvádzačmi, zabezpečilo sa nové napojenie na záložný zdroj a bola nainštalovaná nová klimatizácia do pacientskych izieb. Kompletne sa vymenili svietidlá za nové LED panely, podlahové krytiny a v pacientskych izbách pribudli nové keramické obklady.

Štítky :

Zľava 10% na vozidlá Škoda pre lekárov a zdravotníckych profesionálov

Práca lekárov, sestier, lekárnikov a ďalších zdravotníckych profesionálov nie je len povolanie, je to poslanie. Spoločnosť IMPA si váži prácu celého zdravotníckeho personálu. Ich oddanosť a neustálu snahu prinášať výnimočnú zdravotnú starostlivosť si ctí, a preto im prináša špeciálnu ponuku.