lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


11. Medzinárodné job days lekárstva a zdravia v Bratislave 6.-7.05.2022 Radisson Blu Carlton Hotel Bratislava V dňoch 6.-7.05.2022 sa v Bratislave predstavia TOP medzinárodné nemocnice ...

authorLekari.sk dateVloženie/úprava Piatok, 08.04.2022 Zobrazené: 1576499x categoryZaujímavosti
Lekarne.sk

Radisson Blu Carlton Hotel Bratislava V dňoch 6.-7.05.2022 sa v Bratislave predstavia TOP medzinárodné nemocnice a zdravotnícke zariadenia. Celý rad z nich sa na job days zúčastní po prvýkrát. Táto akcia je určená pre odborných návštevníkov z radov lekárov a študentov lekárskych fakúlt, ako aj z radov zdravotníckeho personálu.
Do Bratislavy dorazí celkovo 23 nemocníc. Spoločne s nemocnicami prídu aj členovia ich manažmentu, medzi nimi riaditelia nemocníc, riaditelia jednotlivých lekárskych oblastí, personálni vedúci, profesori, vrchní a vedúci lekári, ako aj slovenské lekárky a lekári, ktorí sa rozhodli pokračovať vo svojej kariére v zahraničí a ktorí návštevníkom radi zodpovedia všetky ich otázky.
Pre rozhovory na job days nie je potrebná žiadna registrácia.

Záujemcovia si budú môcť vyberať z celkovo 200 ponúkaných pozícií naprieč všetkými odbornosťami.

Záujem je o začínajúcich lekárov, ako aj o lekárov s atestáciou či vrchných a vedúcich lekárov. Srdečne pozývame aj ďalších pracovníkov v zdravotníctve, aby sa prišli informovať o svojich kariérnych možnostiach. Návštevníci akcie sa na 11. Medzinárodných job days lekárstva a zdravia samozrejme môžu dostaviť v sprievode svojich partnerov a partneriek.

TOP nemocnice z Rakúska a Nemecka, ako aj z Českej republiky a Slovenska sa tešia na vašu návštevu a v rámci rozhovorov vás rady informujú o vašich pracovných možnostiach, či už máte záujem o okamžitý nástup alebo vás zaujímajú skôr výhľadové príležitosti v budúcnosti.

Študenti slovenských a českých lekárskych fakúlt si v rámci akcie môžu tiež dohodnúť pracovné a študijné stáže a hospitácie. Žiadne otázky nezostanú bez odpovede.

Po oba veľtržné dni 6.-7.5.2022 sa uskutoční tombola s hodnotnými cenami.



Miesto konania: Radisson Blu Carlton Hotel Bratislava Hviezdoslavovo námestie 3, 81102 Bratislava


Otváracia doba:


Piatok: 06.05.2022


11.00 - 17.00 hod.


Sobota: 07.05.2022


10.00 - 16.00 hod.

Štítky :

Prečo vymeniť kávu za matcha čaj?

Ste milovníkom kávy? Ak áno, prečo ju pijete? Dôvodom je častokrát nezameniteľná chuť, dodanie energie či jednoducho zvyk. Káva však nepatrí...