lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


3. Medzinárodný JOB veľtrh lekárstva a zdravia v Prahe, v dňoch 25.11. – 26. 11. 2011 Vážení lekári, vážení absolventi lekárskych fakúlt, v dňoch 25. – 26.11. 2011 sa už po ...

authorLekari.sk categoryZaujímavosti


Vážení lekári, vážení absolventi lekárskych fakúlt,


v dňoch 25. – 26. 11. 2011 sa už po tretíkrát v Prahe koná úspešný Medzinárodný JOB veľtrh lekárstva a zdravia.



Na veľtrhu sa bude prezentovať 20 renomovaných kliník a nemocníc z Nemecka.
3. Medzinárodný JOB veľtrh lekárstva a zdravia je v súčasnosti jedinou akciou v Českej republike, na ktorú sa tieto špičkové nemecké kliniky prichádzajú prezentovať a poskytovať informácie prípadným záujemcom o prácu.



Lekárky a lekári, ktorí zvažujú prácu v zahraničí, sa na veľtrhu môžu informovať o pracovných podmienkach priamo pri jednotlivých lekárskych zariadeniach. Vystavovatelia majú záujem o obsadenie viac ako 140 voľných pracovných pozícií. Nikde inde než na 3. Medzinárodnom veľtrhu lekárstva a zdravia neobdržíte viac informácií pre svoju potenciálnu kariéru v Nemecku!



Počas oboch veľtrhových dní 25. – 26. 11. 2011 Vám budú na dôverné rozhovory k dispozícii kompetentní zástupcovia týchto zariadení s rozhodujúcimi právomocami.
Vo väčšine stánkov nemeckých kliník návštevníkom ochotne poskytnú ďalšie informácie aj prítomní českí lekári, ktorí v Nemecku už pracujú.



Vstup na akciu je zadarmo.



Aby sme záujemcom uľahčili cestu na veľtrh, ponúkame prvým 100 záujemcom nasledujúce výhody: po predložení cestovného lístku zo Slovenska do Prahy Vám jeho cenu preplatíme (platí pre cestovný lístok na autobus od Student Agency alebo cestovný lístok Slovenských a Českých dráh). Táto ponuka sa týka len platných jednosmerných a spiatočných cestovných lístkov s dátumom 25. alebo
26. novembra. Cestovné lístky Vám preplatíme priamo na veľtrhu po ich predložení
v informačnom stánku usporiadateľa akcie Agentúry RTK international.
Podmienkou je: předchozá registrácia na e-mailovej adrese: pr@agentura-rtk.cz a predloženie študentského preukazu študenta lekárskej fakulty alebo preukazu lekára na veľtrhu.



Vaše údaje považujeme za dôverné a nebudú poskytované tretím osobám.



Ďalšie informácie:

Agentura RTK international

Kontakt JOB VELETRH PRAHA

Zlata Stašková

pr@agentura-rtk.cz


www.agentura-rtk.cz


Tešíme sa na Vašu návštevu!

Štítky :

B. Bystrica: Rooseveltova nemocnica otvorila Vakcinačné centrum proti vírusu HPV

Banská Bystrica 11. apríla (TASR) - Rooseveltova nemocnica v Banskej Bystrici otvorila vo štvrtok prvé ...