lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


8. medzinárodné job days lekárstva a zdravia v Bratislave v dňoch 8. - 9. 3. 2019 Akcia plná superlatívov! Vážené lekárky a vážení lekári, v dňoch 8. - 9. 3. 2019 prebehnú v Bratislave ...

authorLekari.sk dateVloženie/úprava Nedeľa, 03.02.2019 categoryZaujímavosti
Lekarne.sk

Vážené lekárky a vážení lekári,

v dňoch 8. - 9. 3. 2019 prebehnú v Bratislave 8. medzinárodné job days lekárstva a zdravia . Vďaka rekordnému počtu 30 vystavovateľov z radov špičkových nemocníc a zdravotníckych zariadení ide o jednu z najväčších náborových akcií zdravotníckeho personálu, ktorá sa kedy na Slovensku uskutočnila. Prvý raz v celej histórii organizovania job days na Slovensku sa dostavia vystavovatelia z piatich krajín, Rakúska, Nemecka, Švajčiarska, Slovenska a Českej republiky. Návštevníci sa budú môcť pýtať na všetko, čo ich o práci v zastúpených nemocniciach zaujíma, priamo členov ich vedenia, personalistov, vedúcich a hlavných lekárov, ako aj slovenských lekárok a lekárov, ktorí v daných zariadeniach už pracujú. Ponúkaných bude 250 voľných pracovných miest naprieč všetkými lekárskymi odbornosťami a pozíciami, či už ide o asistujúcich lekárov, špecialistov, alebo hlavných a vrchných lekárov. Vystavovatelia si pre odborných návštevníkov pripravili "červený koberec", kedy okrem vysokých zárobkov ponúkajú celý rad zamestnaneckých benefitov ako napr. finančný príspevok na sťahovanie, podnikové systémy dôchodkového poistenia, cenovo výhodné ubytovanie, podporu ďalšieho vzdelávania, flexibilné modely pracovného času zohľadňujúce potreby rodinného života či management pre zdravie zamestnancov. Návštevníci sa na tieto job days plné superlatívov samozrejme môžu dostaviť v sprievode svojho partnera či partnerky. V rámci sprievodného programu sa uskutoční veľká tombola. Výhercovia sa môžu tešiť na pobytové vouchery pre 2 osoby do jedného z najväčších hotelových a rekreačných stredísk v Sasku IFA Schöneck (www.ifa-schoeneck-hotel.com) a ďalšie hodnotné ceny!

Rovnako ako v uplynulých 8 rokoch je usporiadateľom podujatia aj tento rok renomovaná Agentúra RTK International ( www.agentura-rtk.cz ).

Miesto konania:

Austria Trend Hotel Bratislava

Vysoká 2A, Staré Mesto

Otváracie hodiny:

piatok 8. 3. 2019

10.30 - 17.00 hod

sobota 9. 3. 2019

10.00 - 16.00 hod

vstup zadarmo

Štítky :

SLeK upozorňuje na zmeny pri limitoch pre inkontinenčné pomôcky (2)

Bratislava 25. marca (TASR) - Slovenská lekárnická komora (SLeK) upozorňuje pacientov na zmeny finančných limitov ...