lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Cestujte, vzdelávajte sa a prežite neopakovateľné dobrodružstvo Konferencie, výstavy, prednášky na odbornú tému a stretnutia s miestnymi odborníkmi...

authorLekari.sk dateVloženie/úprava Piatok, 15.09.2017 Prečítané: 4929x categoryZaujímavosti
Lekarne.sk

Užiť si počas dentálnej výstavy, alebo konferencie biely piesok a tyrkysovú vodu v exotickej destinácií Maledivy alebo si zalyžovať vo svetových lyžiarskych strediskách Rocky Mountains počas odborného zájazdu v Colorade?

Cestovná kancelária Randon Travel ponúka zájazdy pre odbornú lekársku verejnosť inak ako sme zvyknutí.

Konferencie, výstavy, prednášky na odbornú tému a stretnutia s miestnymi odborníkmi sú vždy doplnené nezabudnuteľnými zážitkami z tých najkrajších kútov sveta.

V čom je CK Randon Travel jedinečná?

Každý pozná slovné spojenie „individuálny prístup ku klientovi“. Čo si môžeme pod týmto slovným spojením predstaviť v CK Randon?

Malú skupinu účastníkov (už od 4 osôb, max. počet 12 osôb) sprevádza osobne majiteľ cestovnej kancelárie Mgr. Michal Pohančeník.

„Pán Pohančeník je profesionál, ktorého práca je srdcovou záležitosťou ... a to je z neho cítiť. Nestane sa len Vaším sprievodcom ale aj Vašim priateľom„ spomína na svoj zájazd v USA (Greater New York Dental Meeting) MUDr. Jozef Skurcoňák. „Michal sa počas zájazdu stal mojim blízkym osobným priateľom a je ním dodnes. Vždy mi ochotne pomôže pri výbere dovolenky či kúpe letenky.“ Dodáva zubný lekár MUDr. Skurcoňák .

Čo všetko dokážete s CK Randon Travel stihnúť počas jediného zájazdu?

Uplynulé roky sa stal medzi stomatológmi snáď najobľúbenejším odborným zájazdom“ Petrohrad a Pobaltie“.

Počas „Stomatology St.Petersburg - international exhibition“ si stihnete okrem odbornej výstavy vychutnať aj impozantnú architektúru Petrohradu, užiť cestu ruským rýchlovlakom do Helsínk, plavbu loďou do stredovekého Tallinnu a vidieť veľa ďalších nádherných miest.

V Austrálií ste zase počas predošlých ročníkov Dental Show Australia mali možnosť spoznať Sydney, vidieť najväčší piesočný ostrov sveta Fraser island, zažiť plavbu na tropický ostrov Lady Musgrave Island či let helikoptérou na ľadovec Franz Joseph na Novom Zélande

Čo má CK Randon Travel pripravené už v najbližších mesiacoch?

V októbri môžete zažiť s CK Randon travel neopakovateľnú atmosféru odľahlej Austrálie počas výstavy " 2017 ADIA Queensland Dental Show v Brisbane" a “odskočiť“ si odtiaľ rovno do Nového Zélandu.

V novembri si môžete užiť skutočný raj na Zemi na exotických plážach Maledivy spojené s Dubajom a odborným zájazdom „9th Dental Facial Cosmetic Conference & Exhibition“ a koncom mesiaca každoročnú odbornú výstavu Greater New York Dental Meeting v USA

v roku 2018 pre Vás pripravila CK Randon Travel ,novinky ako Island, Škandinávia a mnohé ďalšie.

Zoznam všetkých jedinečných pripravovaných zájazdov môžete nájsť na webovej stránke:

www.randontravel.sk

Štítky :

Zľava 10% na vozidlá Škoda pre lekárov a zdravotníckych profesionálov

Práca lekárov, sestier, lekárnikov a ďalších zdravotníckych profesionálov nie je len povolanie, je to poslanie. Spoločnosť IMPA si váži prácu celého zdravotníckeho personálu. Ich oddanosť a neustálu snahu prinášať výnimočnú zdravotnú starostlivosť si ctí, a preto im prináša špeciálnu ponuku.