lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Dokonalý oddych v čarovnom mestečku plnom historických pamiatok pod Tatrami . Dopriať si oddych a „vyčistiť si hlavu“ je pre naše psychické zdravie priam nevyhnutné.

authorLekari.sk dateVloženie/úprava Pondelok, 05.03.2018 categoryZaujímavosti
Lekarne.sk

Zhon a stres na nás číhajú za každým kútom tejto uponáhľanej doby. Dopriať si oddych a „vyčistiť si hlavu“ je pre naše psychické zdravie priam nevyhnutné.

Našim typom pre dokonalý oddych je „malý hotel s veľkým srdcom“ v centre historického Kežmarku .

Hotel Hviezdoslav **** nie je len v blízkosti krásnych historických budov, on je priamo jednou z nich! Prvý boutique hotel pod Vysokými Tatrami sa totiž nachádza v štyroch historických budovách zo 17. storočia, zrekonštruovaných v historickom štýle.

Blízkosť Kežmarského hradu, Evanjelického lýcea s najväčšou školskou historickou knižnicou v strednej Európe či dokonca dreveného artikulárneho kostola zapísaného v zozname UNESCO sa Vám postará o pútavý program počas dňa.

Hoteloví hostia si po takomto “vyčistení hlavy“ môžu vychutnať dokonalý oddych v hotelovom wellnes centre Harmónia so saunovým svetom, kde si môžu vybrať parnú detoxikačnú saunu, bylinkovú alebo fínsku saunu.

Zregenerovať telo tu môžete aj pomocou vami vybraného druhu masáže ukončenej celotelovým zábalom nahriatym ľevandulovým olejom, ktorý zlepšuje psychickú odolnosť a má protizápalové účinky.

V letných mesiacoch je oázou oddychu hotelová terasa v átriu hotela, plná zelene, kvetín a byliniek s výhľadom na majestátnu baziliku a Belianske Tatry.

K dokonalému zážitku samozrejme patrí aj dobré jedlo. V štýlovej reštarurácií hotela Hviezdoslav vám regionálne špeciality ale aj jedlá medzinárodnej kuchyne pripravia z čerstvým sezónnych surovín.

Bodku za takýmto dňom môžete dať v hotelovej Vinárni či Cigar a Cognac bare.

Samotné ubytovanie je členené podľa náročnosti klienta od izby Standard až po izbu Deluxe. Vo všetkých izbách nájdete zaujímavé maľované obrazy dokumentujúce históriu mesta Kežmarok.

Každý z nás si zaslúži z času na čas prežiť svoj “beautiful day“ a načerpať tak novú fyzickú aj psychickú silu. Či už si vyberiete pre svoj oddych hotel Hviezdoslav v srdci Kežmarku alebo akékoľvek iné miesto, pamätajte, že kľúčom k pevnému zdraviu je psychická pohoda.

Pre Viac informácií navštívte stránku: www.hotelhviezdoslav.sk

alebo sa informujte na :

E-mail: info @ hotelhviezdoslav.sk

Mobil: 00421 (0) 917 954 369

Štítky :

Prečo vymeniť kávu za matcha čaj?

Ste milovníkom kávy? Ak áno, prečo ju pijete? Dôvodom je častokrát nezameniteľná chuť, dodanie energie či jednoducho zvyk. Káva však nepatrí...