lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


GÉNOVÁ TECHNOLÓGIA V ALTERNATÍVNOM PROTOKOLE ONKOLOGICKÝCH OCHORENÍ. Génová technológia a jej použitie v modernej medicíne je nový spôsob liečby ochorení. S týmto ...

authorLekari.sk categoryZaujímavosti
Lekarne.sk

Génová technológia a jej použitie v modernej medicíne je nový spôsob liečby ochorení. S týmto pomenovaním sme sa stretli prvý krát len pred pár desiatkami rokov.



Metodika RGCC vyšetrenia krvi (Výskumné genetické centrum rakoviny) bola vypracovaná zhruba pred dvadsiatimi rokmi v spolupráci s Britským ústavom pre
výskum rakoviny (CRUK). Odvtedy RGCC vyšetrenia preukázali veľké množstvo pozitívnych výsledkov pri cielenej liečbe onkologických ochorení.

RGCC vyšetrenie ako prvé na svete poskytuje bezzákrokové služby na diagnostiku rakoviny.



V čom spočíva metodika a prínos RGCC vyšetrenia?



RGCC GENLAB je schopný detekovať už aj jedinú rakovinovú bunku

v 1 cm3krvnej vzorky pacienta. Vyjme ich a vykultivuje v bunkovej kultúre.

Z týchto výsledkov charakterizuje génovú mapu bunky, senzitivitu a rezistenciu na klasické chemoterapeutické, na moderné „cielené“ a na alternatívne a prírodné extrakty a ich zmesy bez vedľajších účinkov.



Génová charakteristika dokáže poukázať na pôvod rakoviny, na jej charakter, príčinu jej vzniku a najúčinnejší usmerňovaný spôsob liečby.



Vyšetrenie včas signalizuje nádorové bunky prítomné ešte iba v krvnom riečišti, resp. ak z rodinných dôvodov alebo kvôli životospráve vzniká pravdepodobnosť zvýšenej predispozície.


Pri pôsobení vedomého vplyvu rakovinotvornej látky a žiarenia či pri obavách vzniku rakovinového ochorenia u pacienta, u ktorého ešte nie je diagnostiková či po zdanlivo úspešnej liečbe rakoviny môže včas signalizovať nebezpečenstvo vzniku alebo regresie nádorového ochorenia.



RGCC vyšetrenie ponúka možnosť testovania aj alternatívnych prípravkov.
„S radosťou môžeme konštatovať, že na základe tohto vyšetrenia bolo v početných prípadoch dokázané RGCC akreditovaným laboratóriom, že naša 5 komponentná zmes štandardizovaných výťažkov húb PD MIX v početných prípadoch spôsobuje u pacientov programovanú samosmrť rakovinových buniek (apoptózu) bez vedľajších účinkov.
Tento mechanizmus pôsobenia je jedinečný nielen na Slovensku, ale aj v Európe“ hovorí pani Gabriella Kovács Thurzo – konateľka spoločnosti Provitex – Výskumnej spoločnosti onkologických a imunitných ochorení, ktorá je partnerom RGCC vyšetrenia na Slovensku.



„Môžeme povedať, že najmodernejšia génová technológia sa dostala do symbiózy s alternatívnymi prípravkami. Máme možnosť využiť výsledky cielených vyšetrení a odporučiť pacientom pre nich ten najoptimálnejší protokol (aj v kombinácií s chemoterapiou, alebo ožarovaním) a pomôcť im čo najrýchlejšie prinavrátiť zdravie“ dodáva.



Pre ďalšie informácie o účinku a pomoci prípravkov vhodných nielen pri onkologických ale aj civilizačných ochoreniach navštívte stránku




ZDROJ: www.provitex.sk




KTO ZÍSKA ČAS,ZÍSKA ŽIVOT!

Štítky :

Zľava 10% na vozidlá Škoda pre lekárov a zdravotníckych profesionálov

Práca lekárov, sestier, lekárnikov a ďalších zdravotníckych profesionálov nie je len povolanie, je to poslanie. Spoločnosť IMPA si váži prácu celého zdravotníckeho personálu. Ich oddanosť a neustálu snahu prinášať výnimočnú zdravotnú starostlivosť si ctí, a preto im prináša špeciálnu ponuku.