lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Grand hotel Permon**** – kongres, wellness a family hotel – spojenie, ktoré perfektne funguje. Grand hotel Permon, hotel s jedinečnou architektúrou, ktorý bol v polovici 80 – tych rokov ...

authorLekari.sk dateVloženie/úprava Piatok, 02.06.2023 Zobrazené: 1319677x categoryZaujímavosti
Lekarne.sk

Grand hotel Permon, hotel s jedinečnou architektúrou, ktorý bol v polovici 80 – tych rokov citlivo zasadený do okolitej prírody v osade Podbanské na úpätí Vysokých Tatier.


Ikonický hotel, z ktorého Vás neprestanú uchvacovať ničím nerušené výhľady na majestátny tatranský štít Kriváň.



Grand hotel Permon však nie je iba hotelom v prírode. Ako komplex dokáže zastrešiť rozmanité služby a poskytnúť ich naraz, na jednom mieste. Nemusíte robiť kompromisy...


Je to totiž miesto, ktoré v sebe dokáže spojiť oddych, wellness, skvelú gastronómiu formou bohatých bufetových stolov s kongresom, teambuildingom, školením , či dokonca Vašim firemným family pobytom .


Hotel má k dispozícii 8 kongresových miestností rôznych veľkostí, z ktorých najväčšia má kapacitu až 500 osôb (pri školskom sedení).


Kongresových hostí ubytujeme v 138 moderne dizajnovaných izbách priamo v hoteli s prípadnou možnosťou využitia ďalšej ubytovacej kapacity Podbanské Resortu - neďalekého Hotela Pieris*** a jeho útulných dependancov.





Podbanské Resort, ktorého je Grand hotel Permon súčasťou, poskytuje neobmedzené možnosti, ako si naplno užiť dokonca aj povinné školenie, na ktoré Vás vyšle zamestnávateľ. Nájdete v ňom to, čo vám v dnešnom uponáhľanom svete chýba.


Rezort sa nachádza na rozhraní Západných a Vysokých Tatier a má úžasnú atmosféru. Čistá príroda v okolí hotela ponúka návštevníkom unikátne možnosti trávenia voľného času
po celý rok. Na jar, v lete a na jeseň čakajú na mladých i skôr narodených turistické chodníky, cyklotrasy či adrenalínové športy. Belá- najčistejšia rieka na Slovensku- láka vodákov a ponúka ako jediná na našom území rafting na divokej vode. V zime nájdete v okolí hotela prvotriedne bežecké trate a v tesnej blízkosti vás privíta lyžiarske stredisko SKI Podbanské s požičovňou lyží a lyžiarskou škôlkou. Vďaka nenáročným svahom sú tu ideálne podmienky aj pre začínajúcich, či menej zdatných lyžiarov, alebo je to skvelý priestor pre netradičné teambuildingové aktivity.



Relaxujte a športujte, uvoľnite sa a zabavte sa...


Po celodennom školení, či náročnom pracovnom stretnutí, každého určite poteší možnosť odreagovať sa.


Zaplávajte si v AQUA & KIDS´ Paradise, doprajte si rozmanité procedúry v SPA a BEAUTY Paradise, oddýchnite si pri saunových ceremoniáloch v jedinečnom saunovom raji SAUNA Paradise.


Vyzvite svojich kolegov na turnaj v kolkoch či biliarde alebo preverte svoj forehand a backhand na vonkajších tenisových kurtoch. Alebo si skrátka len tak poseďte s pohárom kvalitného nápoja v niektorom z našich štýlových barov.



Vďaka bohatým a dlhoročným skúsenostiam, a širokej sieti dodávateľských kontaktov Vám budeme ideálnym partnerom pri organizovaní podujatí rôzneho charakteru.


Zorganizujeme naozaj čokoľvek. Kvalita poskytovaných služieb a Vaša spokojnosť sú u nás na prvom mieste.




Príďte a zažite to sami...s nami
www.podbanskeresort.sk

Štítky :