lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Internationale JOB DAYS LEKÁRSTVO A ZDRAVIE 16.-17.3.2012, Bratislava Vážené lekárky, vážení lekári, na Medzinárodných JOB DAYS LEKÁRSTVA A ZDRAVIA sa v Bratislave prvýkrát ...

authorLekari.sk categoryZaujímavosti
Lekarne.sk


Vážené lekárky, vážení lekári,



na Medzinárodných JOB DAYS LEKÁRSTVA A ZDRAVIA sa v Bratislave prvýkrát v histórii Slovenskej republiky predstaví od 16. do 17.3.2012 dvadsať špičkových nemocníc z Nemecka, aby sa mohli prezentovať ako atraktívny zamestnávatelia.




Na bratislavských JOB DAYS LEKÁRSTVO A ZDRAVIE sa budete môcť informovať o všetkom, čo Vás o práci v zahraničí zaujíma, priamo u vrchných lekárov a riaditeľov nemeckých nemocníc rovnako ako aj českých a slovenských lekárov, ktorí svoj prvý krok už urobili a dnes v Nemecku pracujú.




Máte všetky dvere otvorené, nemecké nemocnice a kliniky Vám a Vašej rodine v prípade pozitívneho rozhodnutia postavia doslova "zlaté mosty."
Pracovné príležitosti v Nemecku sú rôznorodé a regionálne nezávislé. Nezáleží na tom, či si želáte pracovať v nemeckej nemocnici pri mori alebo v bavorských Alpách, na severe alebo juhu, na západe či východe, na Medzinárodných JOB DAYS LEKÁRSTVO A ZDRAVIE od 16. do 17.3. 2012 v Bratislave máte k dispozícii všetky možnosti.


Marcové JOB DAYS v Bratislave ponúkajú celú radu prekvapení. Renomovaná organizačná Agentúra RTK bude z rad návštevníkov JOB DAYS žrebovať výhercov atraktívnych cien. Návštevníci môžu vyhrať pobytový poukaz do známeho a obľúbeného nemeckého rekreačného strediska IFA Schöneck v Sasku (www.ifa-ferienpark.de) a ďalej finančnú prémiu o ktorú sa bude žrebovať oba dni veľtrhu 16. a 17.3.2012 vždy o 15 hodine.

Tešíme sa na Vašu návštevu.






Dátum a miesto konania:

16.-17.3.2012, Bratislava

Austria Trend Hotel Bratislava, Vysoká 2A, Staré Mesto, 81106 Bratislava




Návštevná doba:

Piatok 16.3.2012, 10:00 – 18:00 hodín

Sobota 17.3.2012, 10:00 – 17:00 hodín






Vstup zdarma, bez registrácie.





Kontakt:


Medzinárodné JOB DAYS LEKÁRSTVA A ZDRAVIA Slovensko
Agentúra RTK international, organizátor


Tel.: +420-604 78 63 47,PR@agentura-rtk.cz , rtk@agentura-rtk.cz, www.agentura-rtk.cz

Štítky :

Varovný signál cievnej mozgovej príhody - Tranzitórny ischemický atak

Cievna mozgová príhoda patrí medzi najzávažnejšie ochorenia, ktoré môžu postihnúť ľudský organizmus. Každoročne na Slovensku postihne približne 17 000 ľudí, pričom výrazne ovplyvňuje kvalitu ich života.