lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


MEDIPHARM 2011 v Trenčíne-Stretnutie zdravotníkov a farmaceutikov v Trenčíne V dňoch 25. - 26. mája 2011 sa v areáli výstaviska EXPO CENTER a.s. v ...

authorLekari.sk categoryZaujímavosti
Lekarne.sk

V dňoch 25. - 26. mája 2011 sa v areáli výstaviska EXPO CENTER a.s. v Trenčíne uskutoční 7. ročník medzinárodnej zdravotníckej a farmaceutickej výstavy MEDIPHARM 2011, na ktorej sa predstavia vystavovatelia zo Slovenskej a Českej republiky. Tí vo svojich expozíciách budú prezentovať diagnostické a terapeutické prístroje a zariadenia, laboratórnu techniku, stomatologické nástroje a materiály, vybavenie zdravotníckych zariadení a výpočtovú techniku v zdravotníctve. Svoje zastúpenie budú mať aj farmaceutické firmy. Počas výstavy sa stretnú odborníci z príslušných oblastí, aby si vymenili cenné poznatky a skúsenosti a oboznámili sa s technologickými novinkami prinášajúcimi zefektívnenie a uľahčenie liečby pacientov.


Organizátora, spoločnosť EXPO CENTER a.s., teší že aj tento rok prevzalo záštitu nad výstavou Ministerstvo zdravotníctva SR Výstava MEDIPHARM je atraktívna aj vďaka účasti všetkých najvýznamnejších komôr a asociácií v úlohe odborných garantov, ktorými sú Asociácia fakultných nemocníc SR, Asociácia nemocníc Slovenska, Asociácia súkromných lekárov SR, Fakulta zdravotníctva TNU AD, Lekárska fakulta UK, Regionálna komora zubných lekárov Trenčín, Regionálny úrad verejného zdravotníctva so sídlom v Trenčíne, Slovenská farmaceutická spoločnosť, Slovenská komora laborantov, asistentov a technikov, Slovenská lekárnická komora, Slovenská lekárska komora Regionálna lekárska komora v Trenčíne, Slovenská lekárska spoločnosť. Odbornú spoluprácu prisľúbili aj Slovenský zväz telesne postihnutých a Slovenský Červený kríž. Vďaka ich odbornej spolupráci je aj tento rok pripravený kvalitný sprievodný program, ktorý prinesie účastníkom nielen nové zaujímavé poznatky, ale aj možnosti pre získanie predpísaných vzdelávacích kreditov.


Sprievodný program je zameraný na interaktívne školenie zamestnancov v oblasti zdravotníctva v podobe seminárov, prednášok a konferencií. Zdravotnícka obec sa môže tešiť na 9. celoštátnu odbornú konferenciu medicínsko – technických pracovníkov. Slovenská komora zubných lekárov v Trenčíne organizuje medzinárodné sympózium zubných lekárov a sestier - „Dental show“.


Slovenská spoločnosť laborantov a asistentov v zdravotníctve sekcia asistentov hygieny, organizačná zložka SLS v spolupraci RÚ VZ v TN pripravila konferenciu na tému „Epidemiológia prenosových ochorení“. Asociácia nemocníc Slovenska organizuje konferenciu "Efektívna všeobecná nemocnica". Slovenská komora zubných lekárov Trenčín v spolupráci s FALCK ACADEMY s.r.o. organizuje špecializovaný kurz I. pomoci pre zdravotných pracovníkov. Prebehne aj vprednáška JUDr. Škodlera „Právne povedomie lekárov“ za spolupráce so SLK RL Trenčín a E - learningové metódy v zdravotníctve, kde budú bližšie odprezentované a vysvetlené zmeny a novinky v zákone 448/2008. Slovenský zväz telesne postihnutých aj tento rok prichystal seminár „Bariéry a ľudia s telesným postihnutím“. Slovenský Červený kríž v spolupráci s NTS Trenčín a EXPO CENTER a.s. organizuje prvý krát Medipharmskú kvapku krvi.


Slovenská lekárska komora regionálna lekárska komora Trenčín organizuje zasadnutie svojich delegátov. Počas výstavy prebehne aj stretnutie "Osobnosti zdravotníctva medzi študentami", Stretnutie dekanov zdravotníckych fakúlt slovenských VŠ s ministrom zdravotníctva SR.


Snahou výstaviska EXPO CENTER a.s. je, aby sa výstava MEDIPHARM stala na Slovensku najväčším reprezentatívnym fórom v oblasti zdravotníctva a farmácie.



Bližšie informácie k výstave nájdete na našej stránke www.expocenter.sk alebo na Facebooku.

Štítky :

NA KOHO MYSLÍŠ, KEĎ SI PRIPÍNAŠ NARCIS? Deň narcisov 2024

Liga proti rakovine pomáha na Slovensku onkologickým pacientom a ich blízkym už 34 rokov a to aj vďaka známej zbierke Deň narcisov. Jej 28. ročník sa bude v uliciach našich miest a obcí konať 18. apríla...