Majiteľ módnej značky BANDI ďakuje lekárom a zdravotníkom. Ako darček im venuje zľavu 50% Rovnako ako v minulých rokoch, aj v tomto roku by majiteľ módnej značky BANDI rád ...

authorLekari.sk dateVloženie/úprava Utorok, 01.10.2024 Zobrazené: 8997x categoryZaujímavosti
Lekarne.sk

Rovnako ako v minulých rokoch, aj v tomto roku by majiteľ módnej značky BANDI rád úprimne poďakoval lekárom a zdravotníkom za ich obetavú a náročnú prácu.





Ako formu poďakovania zvolil pán Andrej Bandi Vámoš pre tieto profesie dar vo forme mimoriadnej zľavy 50 % na vybraný sortiment pánskych oblekov. Toto poďakovanie je prezentované v rozhlase a na internete.


Prečo BANDI ďakuje lekárom a zdravotníkom?


Zdravie. Každý z nás si ho praje a každý ho potrebuje. Keď príde choroba či úraz, pripadá nám samozrejmé obrátiť sa na lekára. Lekári, zdravotné sestry, sanitári a ďalší odborný personál sa o nás starajú. Naše zdravie a niekedy aj životy doslova závisia od ich dobre odvedenej práce, ktorá je veľmi náročná. Bohužiaľ, spoločnosťou často nedocenená.“


"Tento stav si dobre uvedomujem a chcem všetkým, ktorí sa starajú o naše zdravie, týmto vyjadriť úctu a rešpekt. Rád by som im ako darček venoval mimoriadnu zľavu na nákup v značkových predajniach BANDI, kde si kúpia pánske obleky za polovicu obvyklej ceny a môžu tak urobiť radosť sebe alebo svojim blízkym," hovorí majiteľ značky Andrej Bandi Vámoš.


Zľava 50 % výhradne pre zamestnancov zdravotníckych zariadení


Darček je určený lekárom, zdravotníkom, sestrám a všetkým zamestnancom pracujúcim v zdravotníctve. Tí všetci od 1. do 31. októbra 2024 môžu využiť mimoriadnu zľavu 50 % na vybrané pánske obleky. Muži si v tomto termíne v predajniach BANDI zaobstarajú obleky do zamestnania, na ples, svadbu a rodinné oslavy za polovičnú cenu.


Slávnostný outfit s oblekom BANDI Farsini Petrol


Zľavu využijú aj ženy, ktoré môžu prísť so svojím mužom, synom, partnerom alebo otcom priamo do predajne BANDI, kde pre nich môžu vybrať spoločenské obleky na každú príležitosť. Napríklad pre syna, ktorý bude potrebovať vhodný spoločenský oblek na maturitu, promócie a ďalšie príležitosti.


V súčasnosti je ekonomická situácia v niektorých domácnostiach stále zložitá. V tejto chvíli je tak zľava 50 % skvelou príležitosťou pre zamestnancov zdravotného sektora výhodne obliecť seba alebo svojich príbuzných do značkového spoločenského obleku pre všetky príležitosti.


Príklad ZĽAVY 50 %:


Cena pánskeho obleku BANDI Farsini ..................... 492,40 €
Darček – 50% ZĽAVA .................................................. 246,20 €
Zdravotníci ušetria ..................................................... 246,20 €


Navyše môžu zdravotníci na odporúčanie odborného poradcu využiť služby profesionálnej krajčírky, ktorá im priamo v značkovej predajni BANDI upraví vybraný oblek presne na mieru. Vždy tak, aby sa cítili pohodlne a vyzerali skvele.


Komu je poďakovanie určené?


Poďakovanie je určené lekárom, zdravotníkom, lekárnikom a všetkým nezdravotníckym profesiám v zdravotníckych zariadeniach.


Informácie o podmienkach mimoriadneho poďakovania lekárom a zdravotníkom s darom za starostlivosť o naše zdravie si prečítajte ZDE.


Kde môžete uplatniť 50% zľavu?


Zľavu je možné uplatniť pri nákupe vo všetkých značkových predajniach BANDI. Neváhajte a navštívte vašu najbližšiu predajňu čo najskôr, len tak si môžete vybrať z čo najväčšej ponuky pánskych oblekov so zľavou pre lekárov, zdravotníkov, lekárnikov a všetky nezdravotnícke profesie v zdravotníctve.


ZDROJ: Značkové predajne BANDI