lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Nielen fajčenie a stres škodia vašej výkonnosti v posteli. Toto sú najhoršie potraviny, látky a nápoje, ktoré vám zruinujú mužnosť Problémy s erekciou a potenciou začínajú trápiť čoraz viac mužov.

authorLekari.sk dateVloženie/úprava Utorok, 19.12.2017 Prečítané: 3940x categoryZaujímavosti
Lekarne.sk

Dočítali ste sa, že alkohol, cigarety a nadmerný stres škodia erekcii? Tak vedzte, že už zďaleka to neplatí len o týchto faktoroch. Alfa a omega je totiž správne stravovanie sa.

Problémy s erekciou a potenciou začínajú trápiť čoraz viac mužov. Nejde pritom len o mužov v strednom alebo staršom veku, ako by ste možno čakali. Problémy majú už aj 30 roční muži a môže za to najmä zlá životospráva, konkrétne nesprávne stravovanie.

Prečo však čakať, kým sa problémy prejavia naplno a bude neskoro? Prevencia je predsa jednoduchšia, ako liečba. Ak nechcete sklamať seba ani partnerku v spálni, nasledovným jedlám a nápojom sa radšej oblúkom vyhnite.

Konzervované, mrazené a chladené polotovary

Jeden z najhorších prehreškov aktuálnej doby je nedostatok času na kvalitné jedlo. Úplne logicky sa to potom prejaví nadspotrebou polotovarov, či už z konzervy alebo z chladiaceho či mraziaceho boxu.

Tepelným a priemyselným spracovaním sa v týchto potravinách zabíjajú všetky vitamíny a minerály, naopak, obsahujú priveľa soli a cukru, ktoré pôsobia proti správnemu krvnému obehu a aj proti dostatočnému prekrveniu napríklad pohlavnej sústavy.

Limonády a nápoje s umelými sladidlami

Kupujete si diétne nápoje v domnienke, že sú zdravé? Veľká chyba, obsahujú totiž umelé sladidlá, ktoré u mužov znižujú libido, teda chuť na sex. A bez libida nepríde ani erekcia. Problémom umelých sladidiel je totiž ovplyvňovanie serotonínu , ktorý pôsobí aj na libido.

Umelé sladidlá možno pritom nájsť v mnohých nápojoch:

· typicky ide limonády, napríklad aj s kolovou príchuťou

· problémom sú aj energetické nápoje

· pozor si treba dať aj na niektoré džúsy a ovocné šťavy

Sladkosti a jedlá obsahujúce rafinované cukry

Príliš veľa cukru môže škodiť, no ešte horšie je to s rafinovanými cukrami. Tie sa používajú v takmer všetkých bežných sladkostiach a dezertoch, pričom ide o prázdne sacharidy, ktoré majú veľa kalórií, ale žiaden praktický úžitok pre naše. Neprospievajú ani samotnej potencii.

Ako sa im vyhnúť? Zabudnite napríklad na tieto potraviny:

· sladké čokoládové tyčinky a sušienky

· priemyselne vyrábané koláče a dezerty

· pozor aj na chipsy, áno, aj v nich sa už nachádzajú rafinované cukry

Mliečne výrobky

Kto z nás by si nedoprial občas napríklad nanuk, zmrzlinu alebo aj úplne obyčajný syr? Pozor na to, nakoľko tieto mliečne výrobky môžu vážne narušiť vašu harmóniu v posteli.

V bezpečí nie ste ani vtedy, ak ich nahradíte jogurtom či mliekom. Všetky mliečne výroky totiž obsahujú kyselinu mliečnu, ktorá je „zabijakom“ libida. Produkty z kravského mlieka sú nasýtené aj syntetickými hormónmi, ktoré ohrozujú prirodzenú produkciu ľudských.

Potraviny s obsahom trans-tukov

A to „najlepšie“ na záver, trans-tuky. Za týmto názvom sa skrývajú nebezpečné trans-mastné kyseliny s tukmi vyrábanými procesom hydrogenácie, čiže stužovania. Tieto kyseliny spôsobujú srdcové problémy, upchávajú tepny a znižujú prietok krvi aj do penisu.

Ide teda o „ničiteľov“ erekcie, pričom trans-tuky nájdete najmä v:

· margarínoch a tukoch na pečenie

· sušených polotovaroch

· lacných čokoládach a polevách

· pukancoch, čipsoch a krekeroch

Ak je najhoršie, pomôžte si!

Ak potrebujete pomoc okamžite, je tu ešte jedna cesta. Kým totiž „zaberú“ nové potraviny a zmena jedálnička, nejaký čas to potrvá. Zaujímavou skratkou môžu byť prípravky obsahujúce rôzne druhy aminokyselín, vitamínov, minerálov a najmä účinných látok z najlepších prírodných afrodiziak sveta.

Áno, hovoríme o tabletkách na erekciu. Pozor ale, nemáme na mysli žiadnu modrú pilulku, ale niečo úplne iné: tabletky s obsahom rastlín využívaných na potenciu už dlhé stáročia a tisícročia.

Takýmito tabletkami sú aj tabletky eJoy®. Tento prípravok pochádzajúci z Veľkej Británie sa k nám dostal len pred dvoma rokmi, no odvtedy sa stáva viac a viac populárnejším. Medzi mužmi sa teší veľkej obľube a skúsenosti s ním sú mimoriadne pozitívne.

Ak by ste chceli získať viac informácií, skúste zájsť priamo na oficiálnu stránku výrobcu www.ejoy.sk . Za pokus nič nedáte, doslova. Výrobca totiž sľubuje vrátenie peňazí v prípade, že nebudete s účinkom spokojný. Zlepšiť svoju erekciu, libido aj plodnosť môžete okamžite. Vyskúšajte to!

Štítky :

Prečo vymeniť kávu za matcha čaj?

Ste milovníkom kávy? Ak áno, prečo ju pijete? Dôvodom je častokrát nezameniteľná chuť, dodanie energie či jednoducho zvyk. Káva však nepatrí...