lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Ochrana života a duševného zdravia klientov a zamestnancov v ústavoch dlhodobej starostlivosti. Od roku 1998 organizuje spoločnosť TZMO SA medzinárodné stretnutia poskytovateľov dlhodobej starostlivosti a každoročne zhromažďuje ...

authorLekari.sk dateVloženie/úprava Štvrtok, 09.09.2021 Zobrazené: 1001969x categoryZaujímavosti
Lekarne.sk

Od roku 1998 organizuje spoločnosť TZMO SA medzinárodné stretnutia poskytovateľov dlhodobej starostlivosti a každoročne zhromažďuje takmer tisíc účastníkov z celej Európy.


Program zahŕňa prednášky o dlhodobej starostlivosti pre manažment v opatrovateľských zariadeniach, lekárskych a terapeutických zamestnancov inštitúcií sociálnej pomoci. Obsahuje tiež sympózium pre zdravotnícky personál pracujúci v nemocniciach. Ide o jedinú vedeckú udalosť v Poľsku venovanú dlhodobej starostlivosti.


Konferencia sa koná každý rok v septembri, tento rok sme sa však museli presunúť do online priestoru.


V mene spoločnosti Toruńskie Zakłady Materiałów Opatrunkowych SA a Nadácie TZMO „Spolu meníme svet“ Vás preto srdečne pozývame na 23. medzinárodnú konferenciu dlhodobej starostlivosti, ktorá tento rok nesie názov:


Mimoriadne časy. Mimoriadne potreby?


Ochrana života a duševného zdravia klientov a zamestnancov v ústavoch dlhodobej starostlivosti. Dôsledky pandémie SARS-CoV-2


Konferencia sa uskutoční v termíne od 21. do 24. septembra 2021. Tlmočenie časti prednášok bude zabezpečené aj do českého jazyka. Všetky prednášky budú tlmočené do anglického, nemeckého a ruského jazyka.


Podmienkou účasti je registrácia prostredníctvom oficiálnej webovej stránky podujatia: www.mkod.pl


Na tejto stránke nájdete podrobné informácie o konferencii a programe.


Účasť na konferencii je bezplatná, je však potrebné sa vopred zaregistrovať.


Veríme, že napriek vzdialenostiam medzi nami môžeme stále zdieľať svoje skúsenosti a inšpirovať sa.


Tešíme sa na Vašu účasť.



Štítky :

NA KOHO MYSLÍŠ, KEĎ SI PRIPÍNAŠ NARCIS? Deň narcisov 2024

Liga proti rakovine pomáha na Slovensku onkologickým pacientom a ich blízkym už 34 rokov a to aj vďaka známej zbierke Deň narcisov. Jej 28. ročník sa bude v uliciach našich miest a obcí konať 18. apríla...