lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Poznáte termálne kúpalisko Vrbov, ktoré je priamo pod Tatrami? Termálne kúpalisko Vrbov miesto, kde môžete zregenerovať svoje telo po náročnom dni. Posilnite svoju imunitu ...

authorLekari.sk dateVloženie/úprava Utorok, 20.07.2021 Zobrazené: 1977454x categoryZaujímavosti
Lekarne.sk

Termálne kúpalisko Vrbov miesto, kde môžete zregenerovať svoje telo po náročnom dni. Posilnite svoju imunitu v našich termálnych bazénoch s geotermálnou vodou s obsahom minerálnych látok dôležitých pre ľudský organizmus. V areáli sa nachádza desať bazénov, z toho sú štyri detské. Počas zimnej sezóny je k dispozícii kúpanie v piatich bazénoch s geotermálnou aj čírou vodou. Teplota vody v bazénoch sa pohybuje od 26°C do 38°C.


Ľudské telo ako každý organizmus na zemi potrebuje zregenerovať svoje vitálne funkcie. U nás tak môžete urobiť ihneď, napríklad v dvoch sedacích bazénoch s prúdmi tečúcej vody a príjemnou teplotou až 38°C alebo v prieplavovom bazéne s masážnymi tryskami s teplotou 32°C, ktoré dokonale rozmasírujú stuhnuté svalstvo. Plavci ocenia 35 m plavecký bazén s teplotou 28°C a pre najmenších je k dispozícií bazén lienka vo vnútornej časti budovy s príjemnou teplotou 32°C. K dispozícii v areáli Thermal park Vrbov nájdete aj thajské masáže a chutné občerstvenie v bare i reštaurácii.
ZDROJ: www.termalnekupalisko.com/o-thermal-parku-vrbov/

Štítky :

NA KOHO MYSLÍŠ, KEĎ SI PRIPÍNAŠ NARCIS? Deň narcisov 2024

Liga proti rakovine pomáha na Slovensku onkologickým pacientom a ich blízkym už 34 rokov a to aj vďaka známej zbierke Deň narcisov. Jej 28. ročník sa bude v uliciach našich miest a obcí konať 18. apríla...