lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Proteínový koktail ANABOL24 - Recenzia Priberanie telesnej váhy (najmä svalovej hmoty) je komplikovaný proces v ktorom zohráva rolu okrem genetiky ...

authorLekari.sk dateVloženie/úprava Štvrtok, 17.09.2020 Zobrazené: 167508x categoryZaujímavosti
Lekarne.sk

Priberanie telesnej váhy (najmä svalovej hmoty) je komplikovaný proces v ktorom zohráva rolu okrem genetiky a tréningu predovšetkým strava. Obzvlášť človek, ktorý ťažko priberá, by si mal stravu sledovať a prijať denne dostatok kalórií, makronutrientov (bielkovín, sacharidov, tukov), vitamínov a minerálov. Tie by mal prijať predovšetkým z pestrej stravy avšak doplnenie stravy športovou výživou nieje na škodu. Produkt Anabol24 obsahuje všetky tieto základné makronutrienty, ktoré môžu pomôcť rýchlejšiemu priberaniu.


Čo je Anabol24 ? Nejedná sa klasický proteín, ale skôr o takzvanú "all in one" formulu. Teda aby si zákazník nemusel kupovať viac doplnkov zvlášť, tak tento produkt obsahuje všetko v jednom. Obohatíte ním tak svoju bežnú stravu o potrebné kalórie, bielkoviny, aminokyseliny, vitamíny, minerály, a iné zložky, ktoré podporujú zdravý prírastok na váhe. Obsahuje zložky ako srvátkový proteín, aminokyseliny BCAA, L-glutamín, kvalitné formy kreatínu, maltodextrín, a iné doplnky, ktoré sú základom na zlepšenie rastu svalstva.
Je anabol24 pre začiatočníkov alebo pre pokročilých? Svojim zložením je navrhnutý tak, aby obsahoval základné zložky potrebné pri snahe pribrať. Teda je vhodný pre začiatočníkov. Rozdiel v potrebách pokročilých cvičencov (respektíve profesionálnych športovcov) je ten, že pri náročnejších tréningoch potrebuje telo na regeneráciu a rast svalov ešte kvalitnejšiu stravu. Prípadne viac doplnokov stravy. Napríklad nočný proteín, viac BCAA alebo glutamínu atd. Každopádne produkt anabol24 je vhodný na užívanie u začiatočníkov aj pokročilých.
Aké je dávkovanie a chuť? Kedže sa jedná o doplnok stravy (nie o liek) nemusí sa užívať pravidelne každý deň v rovnakých dávkach. Slúži na doplnenie stravy. Teda podľa potreby. Napríklad, ak má športovec v jeden deň dostatok živín v prirodzenej strave, nemusí si robiť žiadny koktail, ale ak má další deň nízky príjem v bežnej strave, môže svoj jedálniček obohatiť o 2 - 3 kokteily. Jedna dávka je 30 - 40 gramov rozpustená v 3dcl mlieka alebo vody. Má príjemnú sladkú chuť a dobrú rozpustnosť.

Objednávať si môžete priamo na stránke výrobcu: www.uber-nutrition.sk

Štítky :

NA KOHO MYSLÍŠ, KEĎ SI PRIPÍNAŠ NARCIS? Deň narcisov 2024

Liga proti rakovine pomáha na Slovensku onkologickým pacientom a ich blízkym už 34 rokov a to aj vďaka známej zbierke Deň narcisov. Jej 28. ročník sa bude v uliciach našich miest a obcí konať 18. apríla...